Oltenii vin să bată campioana la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de un an la joc. Este atacant, iar de opt luni nu a marcat niciun gol. Are calităţi foarte bune, însă este un trişor şi un mincinos la antrenamente. Cu astfel de exemplare nu poţi face

de un an la joc. Este atacant, iar de opt luni nu a marcat niciun gol. Are calităţi foarte bune, însă este un trişor şi un mincinos la antrenamente. Cu astfel de exemplare nu poţi face performanţe", a acuzat Ovidiu Stângă. De partea cealaltă, Steaua este mai mult cu gândul la partida de miercuri, cu Standard, astfel că antrenorul Cosmin Olăroiu va folosi mai multe rezerve. Astfel, în primul "11" al Stelei va apărea din nou israelianul Saban, noua revelaţie Răzvan Ochiroşii, în apărare va juca Eugen Baciu, iar în atac, alături de Dică, va evolua Daniel Opriţa. În poartă este posibil să intre tot Cernea, portughezul Carlos urmând să fie menajat după entorsa suferită miercuri.

Mititelu promite 30.000 de dolari la victorie
Jucătorii "ştiinţei" au promisă din partea patronului Adrian Mititelu o primă totală de 30.000 de dolari, în cazul unei victorii şi 20.000 de euro pentru egal. Universitatea nu a mai învins-o pe Steaua la Bucureşti din 1989, atunci când "juveţii" câştigau cu 2-1 în Ghencea. După ce conducerea Stelei a inflamat spiritele înaintea partidei, refuzând reciprocitatea de bilete cu oltenii, joi noapte conducerea roş-albaştrilor a acceptat să acorde cele 1.000 de bilete pentru fanii Craiovei. "Totul s-a terminat cu bine. Nu am înţeles prima dată de ce nu mai erau de acord cu reciprocitatea. După noi vin suporterii peste tot în ţară, am demonstrat asta şi în Divizia B. Cred că la meci vor fi peste 1.000 de suporteri, dar cei peste acest număr trebuie să-şi ia bilete", a declarat directorul executiv al oltenilor, Ovidiu Costeşin.

Antrenor străin la Universitatea
Începând de ieri, Ovidiu Stângă nu mai este antrenor principal la Universitatea, el urmând să ocupe funcţia de manager general. În locul său va fi adus săptămâna viitoare un antrenor din străinătate. Universitatea va anunţa noul antrenor principal săptămâna viitoare, craiovenii urmând să aleagă între doi tehnicieni din Italia şi unul din Olanda. Noul manager general va avea un rol activ, urmând să supervizeze întreaga activitate a clubului şi va fi "al doilea om în club" după patronul Adrian Mititelu. La partida cu Steaua, pe banca tehnică se vor afla Silvian Cristescu şi Aurel Beldeanu.

Saban este fericitla Steaua
Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor, israelianul Klemi Saban, a declarat pentru ziarul "Haaretz" că se simte excelent la Steaua, chiar dacă a avut reţineri la început. "Nu înţelegeam despre ce este vorba. Acum sunt bucuros. La urma-urmei, câştig de trei ori mai mult ca la Haifa. şi apoi, trecerea la Steaua reprezintă un pas înainte, nu doar financiar, ci şi profesional. Sunt la un club mare, într-un campionat puternic, şi este o performanţă să joci într-una dintre cele mai tari ligi din Europa", a comentat el. Potrivit ziarului israelian, Saban ia la Steaua 290.000 de dolari pe sezon, faţă de 110.000 de dolari cât a avut la Maccabi Haifa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite