Oltenii se tem de arbitraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Ştiinţei susţin că delegarea lui Augustus Constantin este premeditată

Gheorghe Constantin, este influenţabil. "Vă daţi seama că ne urăsc de moarte acum cei de la Bucureşti şi, când spun asta, mă gândesc la Comisia Centrală a Arbitrilor, la conducători... Credeţi că Gheorghe Constantin nu a văzut ce a făcut Salomir la Vaslui? Dacă ar fi după el, l-ar suspenda mâine, dar nu poate, pentru că el este pus acolo în funcţie de interese şi dacă face altfel, imediat îl zboară. S-a văzut pus în funcţie, dar din păcate nu conduce el. Nu este o marionetă, doar o mână slabă", a precizat finanţatorul "ştiinţei", care spune că nu l-ar mulţumi un egal în faţa campioanei: "Cred că avem şanse mari să batem pe Steaua, pentru că îi simt pe băieţi foarte montaţi, iar ultimele atacuri pe care le-au suferit i-au înrăit şi mai rău". Interesant este că Universitatea nu a câştigat niciodată o partidă care a fost arbitrată de Augustus Constantin.
Bornescu e sigur că va învinge
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a spus că partida de la Craiova este importantă. Se pare că steliştii au motive de îngrijorare, atât timp cât antrenorul "juveţilor", ştefan Stoica, este convins că echipa sa va face un meci mare. De asemenea, portarul Mircea Bornescu speră ca la final să se bucure alături de fani pentru câştigarea celor trei puncte. "Sunt sigur că putem învinge", a precizat Bornescu. Chiar dacă până ieri nu se vânduseră decât 5.000 de bilete, organizatorii sunt convinşi că stadionul va fi plin. Biletele vor fi scoase la vânzare inclusiv în ziua meciului.
Meme Stoica: Dică este numărul 1
Oficialul Mihai Stoica este de părere că atacantul roş-albaştrilor, Nicolae Dică, este cel mai bun fotbalist al ţării în acest moment. "E numărul 1 în 2006 şi dacă cineva va scoate alt fotbalist drept jucătorul anului, va fi o jignire pentru toţi suporterii Stelei, pentru club şi pentru Dică", a precizat Meme, care a completat că nu a primit nicio ofertă pentru fotbalist: "M-a pus pe gânduri declaraţia preşedintelui de la Lyon, care a spus că se gândeşte să demareze imediat negocierile, dar cinci ore cât am stat lângă el n-a zis nimic. Nu ştiu dacă a fost galant sau a glumit, dar nu s-a purtat nicio discuţie".

Mititelu vrea un Maybach mai tare ca al lui Gigi
Patronul Universităţii Craiova a declarat în cadrul emisiunii ProMotor, care va fi difuzată azi pe postul Pro TV, că pregăteşte în secret achiziţionarea ultimului model de Maybach. Limuzina, pe care finanţatorul plănuieşte să o cumpere în 2008, costă aproximativ 300.000 de euro. şeful "ştiinţei" este foarte mândru de autoturismul său actual, un Mercedes S Klasse, care a costat peste 150.000 de euro. Prin garajul lui Mititelu au mai trecut maşini precum BMW, Audi şi Renault.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite