Oltenii, primii din coadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Adrian Mititelu îl învinovăţeşte pe fostul antrenor Florin Cioroianu de situaţia dezastruoasă a "Ştiinţei" În sezonul în care oficialii Universităţii Craiova anunţau

Patronul Adrian Mititelu îl învinovăţeşte pe fostul antrenor Florin Cioroianu de situaţia dezastruoasă a "Ştiinţei"

În sezonul în care oficialii Universităţii Craiova anunţau ocuparea unui loc de cupe europene, formaţia fanion a Olteniei se îndreaptă, din nou, vertiginos spre Liga II. Finanţatorul Adrian Mititelu a pus tunurile pe fostul tehnician Florin Cioroianu, cel care a fost demis din funcţie acum două etape după înfrângerea cu Unirea Urziceni.

Universitatea Craiova a pierdut cea de-a şasea partidă consecutivă, scor 0-1 cu UTA, şi a ajuns pe ultimul loc al Ligii I. "Eu sunt singurul vinovat, pentru că am lăsat echipa pe mâna unui debutant. Au făcut pregătirea de vară cu un debutant", şi-a început Mititelu şirul de critici îndreptate spre un antrenor, Florin Cioroianu, pe care îl ridica în slăvi la finalul sezonului trecut după o serie de şapte partide fără înfrângere. Patronul şi-a îndreptat acuzele şi spre ceilalţi colaboratori ai săi.

"Nu o să mă mai las niciodată copleşit de sentimente când voi mai face asemenea alegeri. Îmi pare rău că am colaboratori cu experienţă şi nu m-au tras de mânecă să mă avertizeze în privinţa greşelii pe care am făcut-o în vară", a spus Mititelu, care se pare că i-a vizat pe Ilie Balaci sau Silvian Cristescu. La finalul campionatului trecut, fostul antrenor al echipei a doua a Universităţii, Florin Cioroianu, a fost numit antrenorul principal al primei echipe, după ce asigurase interimatul în finalul sezonului.

El s-a aflat la prima experienţă ca antrenor al unei echipe din prima ligă. Cioroianu a fost schimbat înaintea etapei a şasea, după patru înfrângeri consecutive, cu Ovidiu Stângă, care deja a acumulat alte două înfrângeri. Situaţia Craiovei tinde să semene cu cea prin care a trecut anul trecut FC Argeş, echipă care, după o victorie în prima etapă la Petroşani, a acumulat 11 înfrângeri consecutive, care au adus practic retrogradarea.

>> Nu ştiu cine l-a învăţat pe Cioroianu să facă acel program de pre-
gătire de vară. A fost complet aiurea. Jucătorii nu au nicio vină.
Adrian Mititelu,
patron Universitatea Craiova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite