Oltenii confirmă şi în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o singură excepţie, echipele de prim-eşalon s-au impus ieri în Cupa României Timişoreana. În singura întâlnire dintre două formaţii din prima ligă, Universitatea Craiova a trecut cu 2-1

Cu o singură excepţie, echipele de prim-eşalon s-au impus ieri în Cupa României Timişoreana. În singura întâlnire dintre două formaţii din prima ligă, Universitatea Craiova a trecut cu 2-1 de Ceahlăul Piatra Neamţ, în timp ce FC Caracal a furnizat surpriza, eliminând pe Gloria Bistriţa, după loviturile de departajare.
Ultimele partide din 16-imile Cupei României s-au jucat ieri. Încă de dimineaţă s-au disputat FC Argeş - FCM Bacău II şi Ceahlăul - Craiova. Piteştenii s-au impus greu, cu 1-0, printr-un gol înscris de veteranul Gane în finalul partidei, aşa că nu e clar dacă Dorinel Munteanu trebuie să se bucure că elevii săi au întrerupt seria dezastruoasă de înfrângeri din campionat sau să fie îngrijorat că Argeşul s-a chinuit cu o formaţie de Liga a III-a. În cealaltă partidă, oltenii au obţinut a patra victorie consecutivă de la venirea lui ştefan Stoica în Bănie şi i-au învins din nou pe nemţeni, după ce au făcut-o şi în campionat. Aşa cum era de aşteptat, Poli Timişoara nu a avut nicio emoţie cu Poli II, în victoria cu 3-1 în faţa propriului satelit. Trei echipe din Liga I au fost ţinute în şah de formaţii din eşalonul secund. Oţelul Galaţi, care şi-a propus să ajungă în Europa prin câştigarea Cupei, nu a reuşit să înscrie contra Corvinului decât în minutul 93, pentru a fi egalat după un sfert de oră. Moldovenii s-au dezlănţuit însă la final şi au mai înscris de încă patru ori. Un scenariu asemănător s-a petrecut între UTA şi CS Otopeni, arădenii reuşind să egaleze la 1 abia în minutul 90. Elevii lui Lăcătuş au rezolvat meciul tot în prelungiri, scorul final 4-1 pentru UTA. Surpriza a fost furnizată de către FC Caracal, în disputa cu Gloria Bistriţa. Oltenii au intrat în prelungiri cu scorul de 1-1 şi au împins meciul până spre loviturile de departajare, unde s-au impus cu 6-4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite