Oltchim, la ruleta rusească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cazul unui succes, vâlcencele scapă de o contracandidată la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, După egalul înregistrat în Germania, cu Nurnberg, Oltchimul trebuie să

În cazul unui succes, vâlcencele scapă de o contracandidată la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor,

După egalul înregistrat în Germania, cu Nurnberg, Oltchimul trebuie să câştige toate jocurile de
acasă pentru a fi sigură de calificarea în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin. Azi va avea ca adversară formaţia rusă Lada Togliatti.

Oltchim a mai învins echipa rusă, care are în lot patru campioane mondiale, şi în urmă cu cinci luni, tot la Vâlcea, la Trofeul Campionilor, dar de data asta miza este mult mai mare.

"Este un meci esenţial pentru calificarea în semifinale, o înfruntare directă între două echipe care au ca obiectiv calificarea, pe care sper ca noi să-l câştigăm. Ne preocupă să câştigăm toate cele trei partide de pe teren propriu şi să mai aducem şi puncte din celelalte două deplasări. Dacă vom învinge pe Lada, rusoaicele ies în mare măsură din cursă şi ar trebui să câştige apoi în Ungaria", a spus antrenorul Gheorghe Tadici. Partida Oltchim - Lada va avea loc de la ora 20.00, în direct la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite