Oltchim, în grupa morţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României nu a avut deloc şansă la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, urmând să joace într-o grupă foarte echilibrată, cu Viborg HK (campioana europeană din 2006 şi 2009), Hypo Viena (semifinalista de anul trecut, câştigătoarea competiţiei de patru ori - 1994, 1995, 1998, 2000) şi Dinamo Volgograd (câştigătoarea Cupei EHF 2008, cu patru jucătoare, campioane mondiale cu Rusia în 2009).

„E o grupă foarte grea, cu adversari de top, dar plăcerea meciurilor va fi şi mai mare. Totul depinde de noi, trebuie să ne gândim doar la ce facem noi, nu la alţii", a declarat antrenorul Radu Voina , după tragerea la sorţi.

Anul trecut, Oltchim a fost stopată de Viborg, unde evoluează extrema echipei naţionale Cristina Vărzaru, în semifinalele Ligii Campionilor (28-34 acasă şi 21-21 în deplasare).

„Nu am vrut pe Viborg, nu am vrut pe Dinamo, am nimerit cu ambele. Cred că echipa care se va clasa pe poziţia a doua are nevoie de minimum şapte puncte pentru calificare", a afirmat şi preşedintele grupării vâlcene, Ioan Gavrilescu.

Din cealaltă grupă principală fac parte Larvik HK (Norvegia), Krim Ljubljana (Slovenia), Gyor ETO (Ungaria) şi HC Leipzig (Germania).

Programul meciurilor
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite