Oltchim, eşec la Gyor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vâlcencele au pierdut jocul disputat în deplasare cu vicecampioana maghiară, scor 27-30, dar păstrează şanse de calificare în semifinalele competiţiei Venite cu gânduri de victorie în

Vâlcencele au pierdut jocul disputat în deplasare cu vicecampioana maghiară, scor 27-30, dar păstrează şanse de calificare în semifinalele competiţiei

Venite cu gânduri de victorie în Ungaria, care le-ar fi garantat prezenţa în semifinalele Ligii Campionilor, fetele lui Tadici s-au întors acasă fără niciun punct.

Deşi au avut lovitura de start, Oltchimul a pierdut uşor o minge ceea ce a permis gazdelor să înscrie primul gol. De altfel, neglijenţa a fost cuvântul de ordine în tabăra noastră, Steluţa Luca şi Nechita ratând din toate poziţiile. În aceste condiţii, Gyor a avut un joc uşor şi a condus de mai multe ori la o diferenţă de şase sau şapte goluri. Pe final, gazdele s-au relaxat şi au permis româncelor să încheie jocul la trei goluri în spate.

Pentru Oltchim, cele mai multe goluri au fost marcate de Ionel Gâlcă, şapte, şi Ramona Maier, şase. Următorul meci al Oltchimului este programat pe 1 martie, în deplasare, cu Lada Togliatti, care a trecut, în Germania, tot aseară de FC Nurnberg, scor 39-31. În clasament primul loc e ocupat de Gyor (6 puncte), pe poziţia secundă e Oltchim (3 puncte), pe locul trei e Lada Togliati (2 puncte), iar FC Nurnberg (un punct) ocupă ultimul loc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite