Oltchim atacă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vâlcencele joacă azi, de la ora 19,15 cu Byasen Trondheim, în prima manşă a finalei Cupei Cupelor la handbal feminin Formaţia din Vâlcea mai are doar un singur pas până la

Vâlcencele joacă azi, de la ora 19,15 cu Byasen Trondheim, în prima manşă a finalei Cupei Cupelor la handbal feminin

Formaţia din Vâlcea mai are doar un singur pas până la realizarea triplei, pe care conducătorii clubului au impus-o pentru actuala stagiune. După cucerirea titlului şi a Cupei României, Oltchimul mai are de luptat pentru acontarea Cupei Cupelor.

Primul pas pentru Huţupan şi compania va fi în această seară (ora 19,15, în direct pe TV Sport), în meciul tur al finalei Cupei Cupelor cu Byasen Trondheim. Chiar dacă nu e decât manşa tur, româncele pleacă cu gândul unei victorii care să le uşureze serios misiunea în perspectiva returului. "Le-am studiat jocul şi ştim ce ar trebui să facem ca să nu greşim. Jocul lor se bazează în principal pe contraatacuri rapide. Ne-am pregătit însă bine şi vrem să ne întoarcem cu o victorie din Norvegia, pentru că ne stă la îndemână", ne-a declarat tehnicianul Gheorghe Tadici. De altfel, pentru antrenorul Oltchimului şi al echipei naţionale, partida cu Trondheim are o conotaţie aparte. În sezonul trecut, pe când antrena pe Silcotub Zalău, Tadici a întâlnit formaţia scandinavă în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Din cauza problemelor financiare, românii au acceptat să joace ambele partide în deplasare. În primul joc, Trondheim s-a impus cu 30-19, pentru ca al doilea să revină Zalăului cu 26-24, un succes insuficient însă pentru calificare. Pentru meciul din Norvegia, Gheorghe Tadici nu va putea conta pe centrul Roxana Gatzel, care s-a accidentat.

Primul pas şi pentru Jolidon

Cealaltă reprezentantă a României într-o finală europeană, U Jolidon Cluj joacă în această după-amiază (ora 17,00 - Sport.ro), cu sârboaicele de la Naisa Nis, în prima manşă a ultimului act al Cupei Challenge. Clujencele vor să răzbune o altă formaţie românească, HC Roman, care s-a înclinat în semifinală în faţa echipei din Serbia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite