Oltchim şi UCM Reşiţa, felicitate ieri de premierul Călin Popescu Tăriceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ o oră a durat întâlnirea de ieri, de la Palatul Victoria, dintre premierul Călin Popescu Tăriceanu şi cele două echipe, Oltchim şi UCM Reşiţa. Tăriceanu a făcut schimb de

Aproximativ o oră a durat întâlnirea de ieri, de la Palatul Victoria, dintre premierul Călin Popescu Tăriceanu şi cele două echipe, Oltchim şi UCM Reşiţa. Tăriceanu a făcut schimb de cadouri cu sportivii şi a promis că pe viitor se va implica mai mult în fenomen. După unul dintre cele mai bune sezoane ale handbalului românesc, concretizat prin câştigarea Cupei Cupelor de către fetele de la Oltchim şi prin adjudecarea Cupei Challenge de băieţii de la UCM Reşiţa, Tăriceanu a chemat cele două teamuri la Palatul Victoria pentru a le felicita şi premia.

Emoţionaţi, sportivii s-au fotografiat cu şeful Executivului, după care i-au oferit acestuia diverse cadouri promoţionale cu însemnele cluburilor. Handbaliştii reşiţeni, care purtau cravate din mătase naturală cu sigla clubului pe ele, i-au oferit premierului şi un tablou cu echipa, dar şi o medalie Challenge Cup.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite