Oli mizează pe spiritul de echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua are posibilitatea în această seară să ia un avantaj serios în faţa spaniolilor de la Betis şi să depăşească performanţa de anul trecut, când s-au oprit în această fază a

Steaua are posibilitatea în această seară să ia un avantaj serios în faţa spaniolilor de la Betis şi să depăşească performanţa de anul trecut, când s-au oprit în această fază a competiţiei.
Antrenorul roş-albaştrilor plănuieşte să contracareze tehnica şi individualităţile spaniolilor prin jocul colectiv şi prin spiritul de echipă al Stelei. "Chiar dacă nu trece în campionat prin momente fericite, în cupele europene Betis a eliminat pe AZ Alkmaar şi a demonstrat că este o formaţie bună. Noi avem de partea noastră spiritul de echipă. Când Steaua joacă ce ştie poate bate pe oricine. Am mare încredere în aceşti băieţi şi sunt sigur că vor da totul pe teren", a spus Oli, care speră ca jucătorii săi să nu mai cadă în aceeaşi capcană ca în jocul cu Heerenveeen, când în faţa unui stadion plin au fost învinşi cu 1-0: "Cu olandezii, băieţii au intrat foarte determinaţi pe teren şi au pierdut din luciditate". Tehnicianul din Ghencea nu crede în declaraţiile spaniolilor făcute înaintea meciului. "Mai întâi au spus că se tem de teren, apoi de vreme, iar acum că joacă cu rezervele. Sunt doar nişte simple strategii. Dacă este să joace bine, Betis poate oricând să evolueze aşa cum a făcut-o în toamnă, cu Chelsea. Sper însă ca elevii mei să fi învăţăt ceva din confruntările de anul trecut, tot din Cupa UEFA, când au întâlnit trei echipe iberice, pe Athletic Bilbao, Valencia şi Villarreal", a spus antrenorul stelist, care are tot lotul valid pentru partida din această seară.
"Nu e interes pentru sport"
Cosmin Olăroiu s-a arătat deranjat de faptul că Steaua nu s-a putut antrena pe terenuri bune în ultimele două săptămâni. "Avem acest handicap al lipsei meciurilor oficiale. În plus, mi-ar fi plăcut ca echipa să se poată antrena pe terenuri ca cel de pe Naţional, dar nu a fost posibil. Prin performanţele de la fotbal şi nu în ultimul caz de la handbal, sportul demonstrează că este cel mai bun ambasador al României, dar nu există interes pentru acest domeniu în ţara noastră", a precizat antrenorul din Ghencea.

Steaua Bucureşti - Betis Sevilla
Ora 19, TVR 1Stadion: Naţional din Complexul Lia Manoliu
Arbitri: Iuri Baskakov - Aleksei Monakhov, Tikhon Kalugin

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite