Oli admiră şi rezervele lui Boro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Stelei, Cosmin Olăroiu, s-a deplasat în Anglia degeaba, pentru a spiona viitoarea adversară a Stelei din Cupa UEFA, FC Middlesbrough. În Premiership, Boro se bazează mai mult pe

Tehnicianul Stelei, Cosmin Olăroiu, s-a deplasat în Anglia degeaba, pentru a spiona viitoarea adversară a Stelei din Cupa UEFA, FC Middlesbrough.
În Premiership, Boro se bazează mai mult pe rezerve, campionatul nefiind o prioritate în acest moment. Astfel, "alb-roşii" au pierdut cu 1-0 pe terenul lui Portsmouth. Chiar şi aşa, Oli s-a declarat impresionat de rezervele trimise în teren de tehnicianul englez. "Am putut totuşi să-mi dau seama de anumite lucruri din jocul lor. Middlesbrough este o echipă foarte disciplinată. Am văzut şi câţiva jucători tineri foarte buni. Au şi un antrenor foarte bun, care probabil va fi succesorul lui Sven Goran Eriksson la naţionala Angliei", a comentat Olăroiu. Tehnicianul Steve McClaren este de părere că meciurile cu Steaua reprezintă apogeul acestui sezon."Urmează o săptămână hotărâtoare şi ne asumăm riscul de a folosi jucători mai tineri în meciurile din campionat. Trebuie să putem alinia cea mai puternică echipă în partidele importante şi să ne asigurăm că nu clacăm, pentru că ar fi greu să ne revenim".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite