Oli sau Poli?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă trupa din Ghencea nu se va califica în finală, atunci tehnicianul campionilor va demisiona. Blazaţi după un sezon cenuşiu, bănăţenii forţează o participare în Cupa UEFA, unde n-au

Dacă trupa din Ghencea nu se va califica în finală, atunci tehnicianul campionilor va demisiona. Blazaţi după un sezon cenuşiu, bănăţenii forţează o participare în Cupa UEFA, unde n-au mai fost de 15 ani

În cazul în care Steaua este eliminată în această seară din competiţie, Cosmin Olăroiu va părăsi banca tehnică a roş-albaştrilor. De partea cealaltă, timişorenii pot da lovitura şi să joace în Cupa UEFA după o pauză de 15 ani. Partida se va disputa în Giuleşti, de la ora 20:45 (Antena 1).

"Meciul cu Poli este vital pentru noi", a declarat managerul general al Stelei, Mihai Stoica. După ce echipa din Ghencea şi-a compromis şansele de a participa în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, jucătorii au moralul la pământ, astfel că o calificare în finala Cupei României este un adevărat balon de oxigen pentru o echipă aflată în derivă.

În plus, antrenorul Cosmin Olăroiu este hotărât să-şi dea demisia în cazul în care Steaua va fi eliminată din competiţie. Patronul Gigi Becali a ţinut să-şi încurajeze jucătorii şi a convocat, luni seară, o şedinţă chiar în vestiar.

Partida din această seară are o miză la fel de mare şi pentru Poli Timişoara. După un parcurs slab în Liga I, care a dus echipa până pe poziţia a 9-a în clasament, calificarea în finală ar putea trimite gruparea de pe Bega în Cupa UEFA după 15 ani.

Atmosfera în tabăra timişoreană este tensionată, atacantul Andrei Cristea fiind exclus din lot după ce s-a contrat verbal cu antrenorul secund.

"Mai mare amendă decât să nu joc contra Stelei nu puteam primi. Conducerea trebuie să se gândească că va avea o mare răspundere prin ceea ce a făcut faţă de mine, pentru că mi-am dorit enorm să joc contra fostei mele echipe", a declarat Cristea. Poli nu va putea conta nici pe portarul Marius Popa, care s-a accidentat la antrenamentul de luni.

2.000 de fani rapidişti vor încuraja Timişoara

Cum galeriile Rapidului şi ale Politehnicii Timişoara sunt înfrăţite, se aşteaptă ca la partida de astăzi să fie prezenţi foarte mulţi susţinători giuleşteni. Cei de la Timişoara susţin că "fraţii" din Bucureşti au rezervate 2.000 de bilete, "alb-vişiniii" trebuind să-i suplinească pe violeţi, pentru că aceştia nu vor avea mai mult de 1.000 de fani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite