Oleg Protasov: "Am revenit cu picioarele pe pamant"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a primit prima corectie din acest campionat, fiind invinsa chiar in Ghencea de Gloria Bistrita cu scorul de 1-0. Pe un frig muscator si un stadion golit de inconstienta unor suporteri, Steaua

Steaua a primit prima corectie din acest campionat, fiind invinsa chiar in Ghencea de Gloria Bistrita cu scorul de 1-0. Pe un frig muscator si un stadion golit de inconstienta unor suporteri, Steaua lui Protasov a inghetat in fata unui adversar modest. Fara Radoi si Nicolita, echipa din Ghencea a parut ca un mecanism stricat care macina in gol. Oprita a demonstrat de ce este rezerva, Lovin l-a suplinit in mod jalnic pe Mirel Radoi, iar Victoras Iacob a fost de nerecunoscut. Simtind ca in fata lor nu se afla o echipa cu mintea limpede, bistritenii lui Sabau s-au aparat calm si au lovit decisiv in minutul 80, atunci cand Gabriel Muresan a executat excelent o lovitura libera, lasandu-l pe portarul Hamutovski fara replica. Uimit ca baietii sai nu au jucat nimic, antrenorul Oleg Protasov a vazut si partea plina a paharului inainte de intalnirea din Cupa UEFA cu Sampdoria. ,Aceasta a fost ca o palma care a venit poate la momentul oportun, sa coboram un pic pe pamant. E bine pentru jucatori, care trebuie sa inteleaga ca trebuie sa munceasca mereu", a precizat ucraineanul.
Becali a premiat Jiul
Dupa partida din Ghencea, patronul stelist Gigi Becali a dat de inteles ca i-a premiat pe jucatorii Jiului dupa egalul din Stefan cel Mare. ,Egalul asta m-a costat 30.000 de euro", a mentionat latifundiarul din Pipera care nu a fost prea afectat de insuccesul echipei sale. ,Un egal poate ar fi fost mai meritat. Este invatatura de minte pentru echipa. N-am avut ghinion. Am jucat slab. Sunt suparat atunci cand jucam si nu vrea mingea sa intre in poarta, nu acum. Oricum, lovitura aia libera a fost acordata invers", a acuzat Becali.

"Ne-au ajutat si lipsa publicului, precum si sansa. Stelei i-a fost greu fara suporteri. Noi suntem obisnuiti cu asemenea atmosfera la Bistrita. Acasa jucam cu sotiile si prietenii in tribuna"
Ioan Sabau

"Nu este ingrijoratoare aceasta infrangere, pentru ca fotbalul este plin de surprize. Important este ca jucatorii sa-si revina pentru urmatorul meci, cu Sampdoria. Caracterele tari ies la suprafata la greu"
Marius Lacatus

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite