Oleg Protasov: "Am facut toate greselile posibile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a detonat in Ghencea bomba ultimei etape din turul Diviziei A, reusind o remiza nesperata, scor 2-2. Pe un teren impracticabil, constand intr-un amestec nefericit de noroi, nisip si petice

FC Vaslui a detonat in Ghencea bomba ultimei etape din turul Diviziei A, reusind o remiza nesperata, scor 2-2. Pe un teren impracticabil, constand intr-un amestec nefericit de noroi, nisip si petice de iarba, stelistii au inceput perfect, deschizand scorul prin Dica (8). Repriza a doua a adus dezastrul pentru trupa lui Protasov.
Semnalul revenirii vasluiene a fost dat de Sorin Paraschiv care a ajuns cu crampoanele pe figura lui Ionut Badea si a fost eliminat. Apoi, rolul de gropar al campioanei a fost luat de Vasili Hamutovski. Bielorusul a balbait o minge in careu si a provocat penaltiul din care au egalat vasluienii. Gafele stelistilor au continuat. Ciocniri intre coechipieri si pase gresite au garnisit o seara de cosmar pentru stelisti. Campioana a fost la un pas de infrangere, dupa golul lui Valentin Badea, dar Gabriel Bostina a salvat cat s-a mai putut din onoarea ros-albastrilor cu un gol de generic. Suparat ca ultimul sau meci in Ghencea s-a incheiat lamentabil, tehnicianul Oleg Protasov a recunoscut ca echipa sa a facut un meci foarte prost. "A fost un joc placut, cu foarte multe faze, lupta si patru goluri. Astazi am facut toate greselile pe care le puteam face. Dar acesta este fotbalul. Dupa jocuri bune in cupele europene, apar aceste meciuri din campionat in care se poate intampla orice. Le-am spus jucatorilor in vestiar, dupa meci, ca titlul nu este jucat, razboiul este lung, o sa mai pierdem si noi, si ei. Trebuie sa ne odihnim si sa jucam cu mult curaj la Berlin", a precizat ucraineanul. In ciuda infrangerii, cei 12.000 de spectatori au avut puterea sa scandeze, pentru ultima oara, numele lui Oleg Protasov.
Gazonul e de vina
Stelistii sunt de parere ca tocmai terenul propriu a dus la semiesecul de duminica. "Gazonul a fost impracticabil, era incredibil, nu puteam face nimic", a spus Bostina, in timp ce capitanul Mirel Radoi a declarat ca refacerea gazonului nu trebuie sa mai suporte nici o amanare. "Nu a contat ca am jucat cu Halmstads si apoi, la trei zile in campionat, ci a contat starea terenului. Trebuie sa se refaca odata si gazonul!", a spus capitanul din Ghencea, care s-a luat si de arbitrajul lui Lucian Dan, pe care il considera cel mai slab din acest sezon.

Vasluienii voiau toate punctele Desi, la inceputul partidei, FC Vaslui pornea ca victima sigura, la sfarsitul meciului moldovenii erau convinsi ca meritau sa ia toate punctele. "Daca am fi castigat, nu s-ar fi suparat nimeni, am fi meritat. Cu o victorie eram salvati. Imi felicit jucatorii, au crezut in sansa lor, mai ales ca am intalnit cea mai buna echipa din tara si poate chiar din Europa. Vasluiul nu isi merita locul in clasament", a declarat tehnicianul Mircea Rednic. FC Vaslui a fost insotita la Bucuresti de aproximativ 100 de fani care au afisat bannere cu mesajele: "Echipa la retrogradare / Va incurajam si in deplasare / Nu va e rusine oare?" si "Ne-am plictisit de mascarici, Claudiule, ramai aici". De altfel, fostii stelisti Claudiu Raducaunu si Nana Falemi, jucatori ai lui FC Vaslui, au fost aplaudati de publicul din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite