Acesta e Olăroiu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din Arabia Saudită, fostul antrenor stelist şi-a jignit actualii contestatari la care a făcut trimiteri cu tentă sexuală şi rasistă. Oli spune că aceştia sunt complexaţi . Oficial, Cosmin

Din Arabia Saudită, fostul antrenor stelist şi-a jignit actualii contestatari la care a făcut trimiteri cu tentă sexuală şi rasistă. Oli spune că aceştia sunt complexaţi .

Oficial, Cosmin Olăroiu este cunoscut drept un tip liniştit, la locul lui, profesionist. Neoficial, fostul antrenor al Stelei are momente în care îşi exteriorizează din plin sentimentele, oricare ar fi natura lor, fiind catalogat în cercurile sale drept un tip fără caracter.

Aflat la mii de kilometri depărtare, în Arabia Saudită, unde antrenează echipa Al-Hilal, Olăroiu i-a atacat dur într-un interviu acordat ieri cotidianului "ProSport" pe toţi contestatarii săi. "Cei care cred că eu vreau să revin acum la Steaua sunt complexaţi. Eu nu sunt aşa, fiindcă pe mine nu m-a prins nevasta în pat cu alt bărbat!", s-a dezlănţuit Oli.

La cine s-a referit antrenorul în fraza de mai sus, nu ştim. Ştim însă că atât Hagi, cât şi Gabi Balint au afirmat că sunt persoane din afara clubului care doresc răul Stelei. Ba chiar Balint şi-a permis o ironie înainte de reacţia tehnicianului: "Probabil că Olăroiu s-a autopropus la Steaua după ce cămila lui a făcut pană!".
Gigi Becali: "Nu e frumos ce-a făcut Oli"

Reacţia lui Oli a surprins mai ales că, pe vremea în care a activat în ţară, antrenorul pleda pentru fairplay. "A demonstrat că este un om bolnav, mizerabil. Dacă era un om civilizat, răspundea altfel. Nu eu am spus că vrea să se întoarcă la Steaua, ci Gigi Becali", a replicat ieri Balint. "Ar trebui întrebat Olăroiu la cine s-a referit. Pe mine însă mă surprinde atitudinea lui, mai ales că eu îl ştiam altfel pe Oli, un tip elegant.

Dacă tot există dispute, ar trebui ca acestea să se poarte măcar în jurul fotbalului şi să nu se amestece problemele familiale. Oricum, nu este bine să degenereze", a spus Gică Popescu, prieten la cataramă cu Hagi şi Balint. "Olăroiu are şi el răutăţile lui. Probabil regretă ce a pierdut şi se întreabă cum de are Hagi un salariu mai mare decât a avut el. Oli şi Hagi nu vor fi niciodată prieteni, pentru că au orgoliile lor. Nu e frumos ce a făcut Oli, dar va rămâne prietenul meu pe viaţă", a comentat şi Gigi Becali.

Olăroiu şi-a vărsat năduful şi pe unul dintre foştii jucători emblematici ai echipei roş-albastre, Liţă Dumitru. "Am văzut că şi ţiganul de Liţă Dumitru vorbeşte de mine. A vrut să-i dau bani să-şi construiască două vile, dar l-am refuzat. Apoi, m-a rugat să-l iau cu mine la Al-Hilal şi i-am spus că nu pot. De aceea, acum mă atacă de oftică".

Liţă Dumitru: "El este mai ţigan ca mine!"

Reacţia lui Dumitru nu a întârziat: "Când am venit la FC Naţional, ca antrenor, Cornel Dinu, care pe atunci era preşedinte, mi-a spus că nu o să fac treabă cu Oli ca fotbalist, că nu e talentat. Eu l-am păstrat şi l-am ajutat să joace în străinătate. Când Olăroiu a devenit antrenor în Cotroceni, l-am rugat să mă ia la club, că eram într-o situaţie grea.

M-a refuzat şi de atunci ne-am certat şi nu mai vorbim". Liţă Dumitru îl face bolnav pe Olăroiu: "A mai minţit că am luat bani de la Bolborea. Nici nu l-am rugat să mă ia cu el la Al-Hilal. Eu am fost acolo la juniori şi nu îmi mai trebuie arabi niciodată. A minţit şi a demonstrat el că este mai ţigan. Ar trebui să tacă pentru că el la Steaua a trăit din ce au lăsat Zenga şi Protasov".

Cei care cred că eu vreau să revin acum la Steaua sunt complexaţi. Eu nu sunt aşa, fiindcă pe mine nu m-a prins nevasta în pat cu alt bărbat! Dacă voiam, şi acum mai eram în Ghencea.
Cosmin Olăroiu,
antrenor Al-Hilal

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite