Olăroiu vrea să mai scrie o pagină de istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, Steaua va efectua, pentru prima oară în istorie, antrenamentul oficial pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu. Atât jucătorii, cât şi tehnicianul Cosmin Olăroiu

În această seară, Steaua va efectua, pentru prima oară în istorie, antrenamentul oficial pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu. Atât jucătorii, cât şi tehnicianul Cosmin Olăroiu consideră "puţin stranie" această experienţă. "E altceva când te pregăteşti în străinătate. Acum e ceva mai anapoda. Dar se mai întâmplă şi în străinătate să se întâlnească două rivale şi să facă antrenamentul oficial pe terenul celeilalte echipe", a comentat Paraschiv. Oricum însă, steliştii sunt convinşi că formaţia care se va califica în semifinalele Cupei UEFA va intra în istorie. "Steaua a scris istorie de-a lungul timpului şi este bine ca şi această echipă să scrie o pagină. O echipă poate scrie istorie pentru prima oară, cealaltă mai poate scrie încă o pagină", a precizat tehnicianul, care se confruntă cu ceva probleme înaintea duelului cu giuleştenii.
Astfel, Iacob este accidentat, Goian şi Paraschiv au probleme medicale, Boştină este suspendat şi, la antrenamentul de luni, Nicoliţă a simţit dureri la glezna dreaptă, astfel că nu se ştie dacă va face parte din prima echipă. Chiar şi aşa, "roş-albaştrii" îşi doresc să devină prima echipă care reuşeşte să marcheze în Giuleşti. "Va fi un mare avantaj dacă vom marca în Giuleşti, pentru că un gol în deplasare valorează cât două. Nici Hamburg nu a dat gol în Giuleşti. Sper să o facem noi, dar cred că va fi foarte greu", a subliniat Lovin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite