Olăroiu renunţă la Cristea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Stelei Andrei Cristea nu va mai face parte din lotul roş-albaştrilor în sezonul viitor. Fotbalistul, cotat acum un an de Gigi Becali la 20 milioane de dolari, nu a fost folosit mai deloc

Atacantul Stelei Andrei Cristea nu va mai face parte din lotul roş-albaştrilor în sezonul viitor. Fotbalistul, cotat acum un an de Gigi Becali la 20 milioane de dolari, nu a fost folosit mai deloc în ultimul sezon, astfel că antrenorul Cosmin Olăroiu este dispus să renunţe la serviciile sale. "Cristea este tânăr, iar la noi a evoluat puţin în ultimul timp şi pentru el cred că este mai bine să joace. Este treaba conducerii în ce mod va pleca, se va găsi o soluţie", a precizat Olăroiu, care nu l-a luat pe atacant în cantonamentul din Austria. Tehnicianul a confirmat interesul Stelei pentru fundaşul francez al lui Livorno, Marc Pferzel. "Este un fotbalist bine cotat.
Am discutat cu conducerea lui Livorno şi cu impresarul lui, rămâne să decidă el, pentru că nu este uşor să plece din Serie A şi să vină în România, deşi perspectivele de a juca în Liga Campionilor sunt mai bune decât cele de a evolua la o formaţie de pluton din Italia", este de părere Oli. Steaua a plecat ieri dimineaţă în cantonamentul de la Kaprun (Austria), unde va rămâne până pe 6 iulie, timp în care va disputa trei meciuri amicale, cu Apollon Limasol (30 iunie), Tavria Simferopol (2 iulie) şi Diskobolia Groclin Grodzisk (5 iulie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite