Olăroiu: "Nu m-am temut pentru Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Stelei, Cosmin Olăroiu, spune că demersurile rapidiştilor, care doresc depunctarea Stelei, sunt absurde şi că cele două partide cu Jiul şi FC Vaslui sunt vitale pentru

Tehnicianul Stelei, Cosmin Olăroiu, spune că demersurile rapidiştilor, care doresc depunctarea Stelei, sunt absurde şi că cele două partide cu Jiul şi FC Vaslui sunt vitale pentru roş-albaştri.
Scandalul de rasism în urma căruia Steaua se putea alege cu o depunctare nu l-a îngrijorat pe tehnicianul Cosmin Olăroiu. "Nu mi-a fost deloc teamă, pentru că ar fi fost o decizie absurdă. Fotbalul se joacă pe teren, acolo se câştigă şi se pierd punctele", a declarat Olăroiu, care a dat de înţeles că este ciudată decizia Ligii de a programa meciurile Stelei şi Rapidului în două zile diferite: "S-au întâmplat multe lucruri ostile Stelei în perioada asta. Echipa este pregătită pentru orice, să lupte până la capăt", a precizat Olăroiu. Faptul că Jiul este scăpată de retrogradare este şi un motiv de bucurie, dar şi unul de îngrijorare pentru stelişti. "Pot juca mai relaxat, dar se pot şi exprima mai bine în teren în lipsa presiunii rezultatului", a explicat Oli.

Nu se uită la meciul Rapidului
Cosmin Olăroiu declară că îl interesează doar ca echipa sa să câştige partidele rămase, fără să se gândească la adversari. Astfel, Oli a spus că nu se va uita la meciul pe care contracandidata Stelei la titlu, Rapidul, o va disputa contra Sportului. Referindu-se la scandalul declanşat la echipa naţională după ce Lobonţ a fost surprins fumând, Oli a precizat: "Nu este un capăt de ţară că a fumat Lobonţ. Este jucător profesionist şi ştie să-şi gestioneze viaţa. La Steaua nu sunt probleme, fumează doar un singur jucător şi antrenorul", a declarat Oli zâmbind.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite