Olăroiu a găsit soluţiile pentru euroderbi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

absenţele lui Iacob şi Boştină, antrenorul stelist Cosmin Olăroiu a trimis în teren o echipă în care s-au regăsit jucători precum Baciu, Lovin, Opriţa, Neşu sau Cristocea, obişnuiţi în

absenţele lui Iacob şi Boştină, antrenorul stelist Cosmin Olăroiu a trimis în teren o echipă în care s-au regăsit jucători precum Baciu, Lovin, Opriţa, Neşu sau Cristocea, obişnuiţi în ultimul timp cu banca de rezerve. Campionii au pornit în viteză, iar în minutul 22 scorul era deja 2-0, prin reuşitele lui Dică (5) şi Nicoliţă (22). Poli a ripostat prin eurogolul lui Bălace, apoi a dominat repriza secundă, dar, în final, a trebuit să se recunoască învinsă. Jocul a mers, iar Oli s-a declarat satisfăcut de soluţiile pe care le are pentru meciul de joi. "Am schimbat mulţi fotbalişti, am dat şansă unora care au evoluat mai puţin ca urmare a problemelor de lot şi a meciului de joi. Marele câştig sunt aceşti fotbalişti, care au jucat bine, în special Lovin. Trebuia să găsesc două soluţii pentru meciul cu Rapid şi am încercat două variante pentru a acoperi posturile cu probleme, unde vor lipsi Boştină şi Iacob", a declarat Olăroiu care, duminică seară, s-a gândit mai mult la partida de joi: "Vă jur că mi-a fost greu să mă concentrez la meciul de azi, pentru că, pentru mulţi dintre noi, joi va fi meciul vieţii. Am făcut o schimbare împotriva voinţei mele, Dică, trebuia să-l odihnesc, deşi aveam nevoie de el în teren".

Jucătorii se tem de reacţiile fanilor
Incidentele violente de la Constanţa, dintre suporterii dinamovişti şi jandarmi, le-au dat de gândit jucătorilor stelişti. Ei s-au declarat îngrijoraţi de eventualele dueluri între galerii care ar putea duce la suspendarea echipelor. "Sper ca suporterii să nu facă scandal cu Rapid, putem fi suspendaţi din UEFA. Ne este teamă, dar sper ca suporterii să se comporte civilizat", a precizat Bănel Nicoliţă, unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în meciul de duminică. Olăroiu a ţinut să-şi liniştească însă jucătorii. "Am încredere în suporteri. Am vorbit cu ei şi sunt conştienţi de riscuri".

Hagi, ignorat de fanii stelişti
Gheorghe Hagi nu a avut parte de primirea călduroasă a fanilor stelişti, dar nici nu a fost fluierat de tribună. La intrarea pe teren, "Regele" a primit aplauze din partea galeriei, dar, în rest, a fost ignorat de cei 25.000 de spectatori. Hagi a fost susţinut de soţia sa, Marilena, şi de cei doi copii, Kira şi Ianis, care au asistat la partidă la tribuna 0 a stadionului. "Acest meci a fost împărţit în două, o repriză a Stelei şi una a noastră. Nimănui nu-i convine să piardă, iar eu sunt obişnuit să câştig. Pentru Timişoara era o ocazie bună. A fost 2-1, pot spune că era mai meritat un egal", a afirmat Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite