După Olăroiu, şi Mircea Rednic are probleme de lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu avans lejer în fruntea ierarhiei primei divizii, Dinamo se concentrează să învingă după 18 ani în campionat pe terenul rivalei de-o viaţă, Steaua. Dacă roş-albaştrii au

Cu avans lejer în fruntea ierarhiei primei divizii, Dinamo se concentrează să învingă după 18 ani în campionat pe terenul rivalei de-o viaţă, Steaua.

Dacă roş-albaştrii au infirmeria plină, problemele medicale nu-i ocolesc nici pe dinamovişti. Niculescu, Scarlatache, Ropotan şi, mai nou, Bălace acuză uşoare accidentări şi nu este sigură prezenţa lor în Ghencea.

Cu toate acestea, antrenorul alb-roşilor, Mircea Rednic, nu vizează decât un singur lucru: victoria. "Cum obiectivul este ca şi îndeplinit, ne rămâne să batem în Ghencea. Au trecut 18 ani de la ultimul succes al nostru pe terenul Stelei şi mă bucur că am participat atunci ca jucător. Sper să înving şi acum", ne-a spus "Puriul". Bucuria unei victorii pe stadionul rivalei de-o viaţă speră să o retrăiască şi preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea.

"În 1989 am fost în tribune şi m-am bucurat împreună cu George Copos de acel succes al dinamoviştilor", a spus Badea, care nu a renunţat la gândul ca până la vară să reuşească construcţia unui stadion de Champions League, în Ştefan cel Mare.

Partida se va desfăşura cel mai probabil cu casa închisă, roş-albaştrii urmând a pune astăzi în vânzare ultimele 2.000 de bilete.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite