Olandezii, impresionati de jocul lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Suntem pregatiti pentru meciul cu Heerenveen. Speram ca vom face o partida la fel de buna cum am facut in repriza a doua a meciului cu CFR". Ioan Andone "Sunt total dezamagit de rezultatul

"Suntem pregatiti pentru meciul cu Heerenveen. Speram ca vom face o partida la fel de buna cum am facut in repriza a doua a meciului cu CFR".
Ioan Andone

"Sunt total dezamagit de rezultatul final, desi am avut o prima repriza foarte buna, in care am dominat si ne-am creat ocazii de gol si nu s-a vazut diferenta dintre Dinamo si CFR. Sunt convins ca este cea mai grea infrangere de cand joc fotbal".
Dorinel Munteanu

Dinamo si-a respectat si sambata norma de cinci goluri pe meci, de aceasta data victima numindu-se CFR Cluj, care nu a reusit sa puncteze deloc pe tabela de marcaj. Oaspetii au avut insa o prima repriza foarte buna si ar fi putut deschide scorul in minutul 15, dar centralul Coltescu le-a refuzat o lovitura de la 11 metri, dupa o ciocnire intre Tilinca si Gaev. Chinul gazdelor a luat sfarsit catre finalul reprizei, cand Stefan Grigorie a deschis scorul, dupa o pasa venita de la Florentin Petre. La numai sase minute dupa pauza, elevii lui Ioan Andone au mai inscris o data, prin Baltoi, pentru ca in minutul 63 scorul sa devina 3-0, autorul golului fiind Zicu. Florentin Petre si Vlad Munteanu si-au trecut si ei numele pe tabela si au stabilit scorul final, Dinamo - CFR Cluj 5-0. Victoria "cainilor" a fost umbrita insa de o serie de incidente intre suporteri si jandarmi. In minutul 75, un fan dinamovist de la Peluza "Catalin Haldan" a patruns pe teren si s-a dus pana la poarta lui Gaev, cu care a dat mana. Inainde de a fi retinut de jandarmi, fanul a batut "cuba" si cu Margaritescu, aflat pe banca de rezerve. Oamenii de ordine l-au dus pe suporter in spatele portii lui Gaev si au inceput sa-l loveasca. Un grup de la PCH a incercat sa traga de porti pentru a veni in ajutorul suporterului batut. Jandarmii s-au opus iar atunci cei din tribuna au inceput sa arunce cu scaune catre fortele de ordine. Mai mult, fanii de la peluza intai au incercat si ei sa intre pe teren, izbucnind si in aceasta zona un conflict cu fortele de ordine. Potrivit unor surse din cadrul Jandarmeriei, suporterul care a patruns pe teren a fost amendat cu cinci milioane de lei vechi.

"Clujul ne-a chinuit rau in prima repriza. Am avut si noroc, dar important este ca ne-am revenit in repriza a doua si am reusit sa facem spectacol".
Florentin Petre

"A fost un meci bun facut de Dinamo. Mi-a placut foarte mult defensiva celor de la Dinamo, care s-a dovedit puternica, dar nici atacul lor nu este de neglijat".
De Jonge, antrenor secund Heerenveen

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite