Olanda cu noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa albaneză a scris că "portocala mecanică" a câştigat prin furt, centralul anulând un autogol al lui Melchiot. Van Nistelrooy a marcat în minutul 92 Reprezentativa de fotbal a

Presa albaneză a scris că "portocala mecanică" a câştigat prin furt, centralul anulând un autogol al lui Melchiot. Van Nistelrooy a marcat în minutul 92

Reprezentativa de fotbal a Olandei a trecut cu scorul de 1-0 în deplasare de Albania, golul victoriei fiind marcat de către Ruud van Nistelrooy în prelungirile jocului. Prestaţia neconcludentă a "portocalei mecanice" i-a enervat la culme pe jurnaliştii olandezi.

"Olanda a jucat foarte prost. Albania a arătat mai multă agresiune, a avut ocazii mai periculoase, în vreme ce Olanda a persistat să practice un joc prostesc. Nu a fost văzută nicio idee clară de joc, în ofensivă", a scris "Voetbal International", în timp ce "Het Parool" a ţinut să-i mulţumească centralului pentru că a anulat un autogol al lui Mario Melchiot. "La fel ca în Slovenia, golul victoriei a venit în momentul în care ne resemnasem deja cu remiza.

Această victorie miraculoasă a căzut ca din cer. Trebuie să îi mulţumim şi arbitrului Mike Rilez care a anulat autogolul lui Mario Melchiot", a notat "Het Parool", în timp ce presa albaneză a scris că "Olanda a câştigat prin furt". În altă ordine de idei, Van Persie şi Sneijder, cei mai în formă olandezi, vor lipsi din meciul contra României.
În jocul contra Albaniei, ei au primit al doilea cartonaş galben astfel că nu vor veni la Constanţa, pe 13 octombrie. De asemenea, şi Melchiot va rămâne acasă din acelaşi motiv.

Grupa G (Prel. Euro 2008)

Bulgaria - Luxemb. 3-0

Slovenia - Belarus 1-0

Albania - Olanda 0-1

România a stat

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite