Olanda incheie anul in forta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSV Eindhoven - Twente. Este o partida cu o favorita certa, PSV, liderul primei ligi olandeze. Campionii sunt imbatabili pe propriul teren, acolo unde au castigat toate cele noua partide disputate

PSV Eindhoven - Twente. Este o partida cu o favorita certa, PSV, liderul primei ligi olandeze. Campionii sunt imbatabili pe propriul teren, acolo unde au castigat toate cele noua partide disputate pana acum. Chiar daca Twente este cunoscuta drept o echipa incomoda, in prezent ocupa doar locul 12, astfel ca nu poate emite mari pretentii.
Roosendal - Utrecht. Chiar daca Utrecht nu a rupt gura targului in acest sezon, are prima sansa in fata lui Roosendal, echipa care este condamnata la retrogradare. Pana acum, gazdele de astazi nu au reusit decat patru remize in 17 partide!
Feyenoord - Willem. Feyenoord, echipa angrenata in lupta pentru titlu in Olanda, nu poate sa piarda puncte in fata lui Willem, echipa aproape retrogradata. Formatia din Rotterdam este redutabila pe propriul teren, in timp ce Willem reuseste mai nimic atunci cand joaca "afara".
Wycombe - Leyton. Partida reprezinta un adevarat derbi al ligii a patra engleze, intre ocupanta primei pozitii, Wycombe, si echipa clasata pe locul trei, Leyton. Wycombe are doar doua puncte avans in fata adversarei sale, dar beneficiaza de atuul terenului propriu, acolo unde nu a pierdut nici o partida in acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite