Ogăraru a luat şi Supercupa Olandei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajax Amsterdam, cu fundaşul român pe teren pentru primele 26 de minute, a câştigat preţiosul trofeu, după 1-0 cu PSV Eindhoven Fostul stelist George Ogăraru a fost titular sâmbătă

Ajax Amsterdam, cu fundaşul român pe teren pentru primele 26 de minute, a câştigat preţiosul trofeu, după 1-0 cu PSV Eindhoven

Fostul stelist George Ogăraru a fost titular sâmbătă seară, în partida câştigată de Ajax Amsterdam în faţa rivalilor de la PSV Eindhoven, scor 1-0. Spaniolul Gabri a marcat singurul gol al întâlnirii, în minutul 43.

Ogăraru nu a reuşit să rămână pe teren decât până în minutul 26, când a fost schimbat cu Van der Wiel, din cauza unei întinderi musculare. Fără român, Ajax, deţinătoarea Cupei Olandei, s-a impus în faţa campioanei PSV Eindhoven, scor 1-0, prin reuşita lui Gabri. "Lăncierii" reuşesc astfel să câştige pentru a treia oară consecutiv Supercupa Olandei.

Transferat în 2006 de la Steaua, Ogăraru are deja în palmares două astfel de trofee şi o Cupă a Olandei, singurul trofeu intern care îi lipseşte fiind campionatul.

Celălalt român al lui Ajax, Nicolae Mitea, nu a fost nici măcar rezervă la meciul cu PSV. Ex-dinamovistul încă nu şi-a revenit după o accidentare, şi se pare că va fi împrumutat unei alte etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite