Ogăraru este curtat de Bayer Leverkusen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Stelei are şanse mari ca, din vară, să joace în Bundesliga, unde ar putea avea un salariu de 800.000 de euro pe sezon.Agenţi germani care au legături cu clubul din Leverkusen au intrat

Fundaşul Stelei are şanse mari ca, din vară, să joace în Bundesliga, unde ar putea avea un salariu de 800.000 de euro pe sezon.
Agenţi germani care au legături cu clubul din Leverkusen au intrat în contact cu George Ogăraru, pentru a putea apoi demara tratativele cu oficialii stelişti, pentru a-l duce pe fotbalistul roş-albaştrilor la Bayer. Fundaşul ar urma să primească un salariu de maximum 800.000 de euro, contractul urmând a fi semnat pe trei ani. Cum şansele ca nemţii să ajungă la un acord cu gruparea din Ghencea sunt foarte mari, preţul jucătorului fiind fixat de Gigi Becali la 1,5 milioane de euro, urmează ca şi jucătorul să fie de acord asupra detaliilor de transfer. "Chiar dacă Novotny părăseşte clubul, aşa cum îmi spuneţi voi, nu cred că Ogăraru poate ajunge acolo ca înlocuitor al acestuia, pentru că sunt pe posturi diferite. Dar poate se vrea o dublură pentru cine au ei ca fundaş dreapta", a declarat fostul jucător al lui Bayer, Ionuţ Lupescu. Echipa al cărui director sportiv este fostul mare internaţional german Rudi Voller este clasată pe locul cinci în campionatul german, pe care are şanse mari să-l păstreze, deoarece următoarea clasată, Hertha Berlin, se află la cinci puncte în spate. Formaţia antrenată de Michael Skibbe nu mai poate să se gândească anul acesta la Liga Campionilor, dar are asigurată participarea în Cupa UEFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite