Offside

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adi Ilie: "Nu copiem pe CFR Cluj" Deşi finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a anunţat ca sigure trei transferuri, managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, recunoaşte că mai sunt

Adi Ilie: "Nu copiem pe CFR Cluj"

Deşi finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a anunţat ca sigure trei transferuri, managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, recunoaşte că mai sunt încă multe semne de întrebare. Ilie se află în faţa examenului primei campanii de achiziţii dirijate numai de el, de când a preluat funcţia la Steaua.


- S-au rezolvat transferurile Stelei în această iarnă?
- Deocamdată nu. Mai avem de pus încă multe lucruri la punct. Cu toţi jucătorii suntem cam la acelaşi nivel al discuţiilor.


- Care este situaţia reală?

- Singurul fotbalist care are şanse mari să ajungă la Steaua este Daniel Armenteros. Ne-am înţeles cu el, dar mai trebuie să-şi dea şi FC Sevilla acordul. Dacă spaniolii acceptă tranzacţia, jucătorul este al nostru. Despre ceilalţi nu pot să vă spun nimic.

- Este vorba de William şi de Dario Fernandez, nu?
- S-a grăbit toată lumea să-i anunţe, dar nu sunt informaţii exacte. Au apărut multe erori.

- Francezul Habib este doar împrumutat?
- Da, l-am luat până în vară, iar Steaua are opţiunea de cumpărare definitivă, pe care o poate exercita oricând. Este un jucător tânăr, talentat, pe care l-am urmărit, dar vom vedea dacă se va adapta la Steaua. De aceea am ales varianta împrumutului.


- De ce vă axaţi numai pe jucători străini? Nu mai sunt profitabile investiţiile în jucătorii români?

- Fotbaliştii buni din Liga I sunt deja la echipe mari şi este greu să-i iei de acolo. În plus, de multe ori, preţul cerut este exagerat.


- CFR Cluj are cei mai valoroşi străini din Liga I. Este un exemplu pe care
îl urmează şi Steaua?

- Noi nu ne luăm după CFR Cluj. Nu-i copiem. În plus, nu este o noutate să achiziţionezi jucători străini ca să copiem modele.


- Care este principalul adversar al Stelei la poziţiile fruntaşe: CFR Cluj sau Rapid?

- CFR Cluj este favorită fiindcă este lider. Oricum, obiectivul nostru este calificarea în Liga Campionilor.

- Asta înseamnă şi locul doi. Este locul întâi o misiune prea dificilă?


- Orice este posibil, până şi cei de la Dinamo mai speră la titlu. Noi vom încerca să luptăm pentru titlu, dar şi o clasare pe poziţia a doua ar fi mulţumitoare după tot ce s-a întâmplat în acest tur de campionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite