Offside

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fisichella: „Mi s-a promis o nouă maşină” După un an dezastruos,  în care echipa sa, Force India, nu a adunat nici măcar un singur punct în “Marele Circ”, patronul Vijay Mallya

Fisichella: „Mi s-a promis o nouă maşină”

După un an dezastruos,  în care echipa sa, Force India, nu a adunat nici măcar un singur punct în “Marele Circ”, patronul Vijay Mallya i-a promis pilotului italian de Formula 1 că îi va asigura un monopost mai performant.

- Giancarlo, anul 2008 a fost probabil cel mai slab din întreaga ta carieră. Ce s-a întâmplat?

- Ştiam că va fi greu. Planul era doar să construim o echipă pentru viitor, deci nu pot spune că sunt foarte dezamăgit.

- Patronul Vijay Mallya a anunţat un parteneriat cu McLaren-Mercedes pentru 2009. Ce înseamnă acest lucru pentru piloţii de la Force India?

- E un pas uriaş către progres. Vijay construieşte viitorul pe o platformă solidă, iar eu şi Adrian Sutil avem şanse reale să ne îmbunătăţim rezultatele.

- S-a speculat că locul tău în echipă nu este sigur pentru 2009. Care e situaţia ta contractuală?

- Contractul a fost reînoit cu ocazia partneriatului cu McLaren şi mi s-a promis o maşină competitivă în 2009.

- Echipa a anunţat că nu va testa maşina, completată cu componentele McLaren, decât cel mai devreme în luna martie. Ce înseamnă acest lucru pentru pregătirea ta din intersezon?

- O lungă vacanţă… dar voi încerca ca în cea mai mare parte din ea să mă pregătesc asidu.

- Pilotul de teste de la McLaren, Pedro de la Rosa, a condus VJM01 pentru două zile la Barcelona şi au apărut zvonuri că ţi-ar putea lua locul în echipa Force India în 2009. Cum comentezi aceste speculaţii?

- Ştiam că Pedro va testa maşina, deci nu a fost deloc o surpriză pentru noi. În ceea ce mă priveşte, chiar nu mă interesează bârfele din Formula 1! Sursa: www.formula1.com

 traducerea şi adaptarea Ştefan Găvan

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite