Obreja rămâne şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Box l-a ales ieri drept conducător pe Rudel Obreja (foto), fostul şi totodată noul şef al pugilismului de pe meleagurile noastre. După ce principalul

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Box l-a ales ieri drept conducător pe Rudel Obreja (foto), fostul şi totodată noul şef al pugilismului de pe meleagurile noastre. După ce principalul sau rival, Francisc Vaştag, a decis să nu se prezinte la aceste alegeri, deşi îşi depusese candidatura, misiunea lui Obreja a devenit una extrem de facilă. De altfel, rezultatul voturilor: 108, din 110, validate în favoarea sa, spune practic totul despre desfăşurarea alegerilor. Chiar dacă nu s-au prezentat la alegeri, este de aşteptat ca aceia care contestă noua conducere, în frunte cu Viorel Zamfir, să continue acţiunile în instanţă, aşa cum s-a întâmplat în ultima perioadă, aspect care nu-l sperie însă pe noul preşedinte.

"Se leagă de un paragraf pe care l-au introdus în statut, în 2004. În 2006 s-a votat însă un alt statut al federaţiei, prin care s-a eliminat acel paragraf, aşa că n-am de ce să-mi fac griji. Mă interesează ca boxul românesc să aibă continuitate şi mai ales rezultate. Acum e important să primim bugetul de la ANS şi să ne axăm pe ceea ce trebuie", a spus Obreja. În acelaşi timp, preşedintele FR de Box încearcă să-l readucă pe Francisc Vaştag ca antrenor al lotului naţional al României. "Îl aştept să se întoarcă în funcţia de antrenor al lotului naţional pentru că este un om care se pricepe. Sper însă să se decidă cât mai repede pentru că sunt multe lucruri de pus la punct şi nu avem timp de tergiversări", a completat şeful FR Box.

N-am ce să caut în boxul românesc alături de un om ca Rudel Obreja, care ştie să se impună doar prin forţa pumnului. Are impresia că el e cel mai mare şi tare.
Leonard Doroftei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite