"Obligaţi să câştigăm, chiar fără Mutu şi Chivu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Marica, atacantul de la VfB Stuttgart, nici nu concepe ca din dubla cu Lituania şi cu Insulele Feroe, din preliminariile Mondialelor din 2010, România să nu înregistreze maximum de

Ciprian Marica, atacantul de la VfB Stuttgart, nici nu concepe ca din dubla cu Lituania şi cu Insulele Feroe, din preliminariile Mondialelor din 2010, România să nu înregistreze maximum de puncte.

"Nu avem alternativă, trebuie să luăm cele şase puncte dacă vrem să ne calificăm", a scris jucătorul pe blogul său personal.

"Cu sau fără Mutu şi Chivu, suntem obligaţi să câştigăm. Indiferent de cine lipseşte, ceilalţi jucători din lot sunt gata să dea totul pentru a ne îndeplini obiectivul. România este o forţă ca grup, nu ca o sumă de individualităţi",
a fost de părere atacantul.

Îi critică pe dinamovişti

Marica a comentat şi situaţia de la Dinamo, fostul său club. "Cred că strategia e total greşită. Eu sunt dezamăgit de ce se întâmplă la Dinamo. Au adus nişte fotbalişti anonimi pe bani mulţi, gen Galliquio, Pekarici, Fernandez şi alţii, şi nu au acordat nicio şansă tinerilor. Sunt supărat pentru că Dinamo a făcut cei mai mulţi bani din vânzarea jucătorilor crescuţi în curtea proprie", a mai scris fotbalistul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite