Obiectivele Stelei: bani mulţi şi o vară liniştită - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre obiectivele Stelei, cererea lui Vasile Turcu sau părerea lui Stoichiţă despre atmosfera de la Buzău. Printre alte subiecte, Eugen Trică este noul antrenor al Craiovei, iar Dinu Gheorghe vrea la Steaua.

Obiectivele Stelei: bani mulţi şi o vară liniştită. Steaua şi-a luat adio de la titlu, dar are suficiente motive să lupte din toate puterile pentru locul 2, care i-ar aduce 3 milioane de euro şi timp de pregătire. Ultimele patru etape ale campionatului sînt importante pentru viitorul pe termen scurt al Stelei. Roş-albaştrii au două variante extreme: mai pot prinde poziţia a doua, dar la orizont se întrevede şi pericolul să pice pînă pe 6, scrie Gazeta Sporturilor.

Vasile Turcu a cerut retrogradarea lui Dinamo. Revendicându-şi banii cu care a creditat clubul, Vasile Turcu ameninţa să provoace nelicenţierea şi, implicit, retrogradarea lui Dinamo. Memoriul făcut la preşedintele FRF Mircea Sandu va primi însă o rezoluţie negativă. Acţionarul dinamovist Vasile Turcu a înaintat în aceste zile un memoriu către cabinetul preşedintelui FRF în care, invocând datoriile pe care le are de recuperat de la Dinamo, solicită luarea în considerare acestui lucru în procesul de licenţiere a clubului din "Ştefan cel Mare", potrivit ProSport.

Stoichiţă: "Nu e diferenţă între atmosfera de la Buzău şi cea de acasă". Steliştii au văzut numaidouă culori cînd au ajuns la Buzău: roşu şi albastru. Jucătorii nu vor să mai audă de pedepse şi remanieri. Mai au patru meciuri să revină pe locul doi, care duce în Champions League, anunţă GSP TV.

Eugen Trica, noul antrenor al Craiovei. Conducerea clubului Universitatea Craiova l-a suspendat din functie timp de 30 de zile pe olandezul Mark Wotte in urma rezultatelor slabe inregistrate de echipa sub comanda sa. Cel care ii va succeda acestuia in postul de antrenor principal este Eugen Trica, ajutat de George Bita, potrivit Sport Total FM.

Dinu Gheorghe vrea la Steaua, dar fara Argaseala. Dinu Gheorghe ii transmite lui Gigi ca e gata sa vina cu Roman, Rui Duarte si Sburlea in Ghencea, insa Argaseala trebuie sa plece si el alaturi de Stoichita si de "oile negre" de la echipa! Dinu Gheorghe s-a razgandit dupa ce declarase la Sport.ro ca daca pleaca de la Brasov va fi ca sa se retraga din fotbal, informează Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite