Oamenii "Regelui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar daca se fereste sa-si declare intentiile in ce priveste intarirea lotului avut la dispozitie, conducerea violeta vrea sa repete mutarile extraordinare din vara. Echipa antrenata de Gheorghe

Chiar daca se fereste sa-si declare intentiile in ce priveste intarirea lotului avut la dispozitie, conducerea violeta vrea sa repete mutarile extraordinare din vara. Echipa antrenata de Gheorghe Hagi sta in coasta bucurestencelor Steaua si Dinamo, diferenta fata de prima clasata fiind de patru puncte. Cum in acest an Poli mai are de disputat doar o partida cu Dinamo si meciul din cupa, cu Petrolul, echipa tehnica se gandeste deja la intarirea lotului cu nume care sa produca invidie in Capitala. Pe langa cele vehiculate inca din perioada lui Cosmin Olaroiu, jucatori ca Razvan Cocis (Serif Tiraspol) si Cosmin Pascovici (Farul), in ultima perioada in vizorul lui Hagi au mai aparut Adrian Neaga, Bogdan Lobont si Daniel Pancu. In ce priveste transferul lui Silviu Izvoreanu de la Otelul, tranzactia este ca si rezolvata. "Am fost presati de Dunarea, cu care detinem jucatorul. Nu s-a semnat nimic dar a ramas ca dupa ce ei isi definitiveaza lotul, noi sa avem prima optiune in ce priveste imprumutul unor fotbalisti", a declarat galateanul Catalin Tofan. Moldovenii urmeaza sa primeasca in jurul a 300.000 de euro, iar la Otelul se pare ca vor ajunge Dan Galdeanu (mijlocas) si Adrian Olah (fundas). Chiar daca intentia de a-i aduce in Banat pe Cocis si Neaga s-a lovit de refuzul primului de a evolua in Romania si de pretul de 1,5 milioane de euro pentru al doilea, oficialii violeti nu au renuntat la cei doi.
Daniel Pancu, marea lovitura
Un castig ar putea fi inregimentarea lui Daniel Pancu, care are probleme in Turcia. Sunt sanse ca prin influenta lui Victor Becali, apropiat al Regelui, ieseanul sa fie suflat Rapidului (asemanator cazului Florin Bratu, care a ajuns la Dinamo chiar daca era dorit de George Copos in Grant). "Stabilim totul dupa ultimele partide din acest an. Deocamdata se vorbeste atat pentru ca doresc altii sa duca discutia in alta parte. Vad ca toti vor sa-si faca reclama pe spatele lui Poli. Sa ne lase in pace", a punctat oficialul Ion Craciunescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite