Nume mari la BCR Open România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Francezul Gilles Simon, numărul 13 mondial, câştigătorul ediţiei din 2007, spaniolul Nicolas Almagro, numărul 14, dar şi Paul Henri Mathieu, numărul 27 ATP vor putea fi văzuţi pe viu la

Francezul Gilles Simon, numărul 13 mondial, câştigătorul ediţiei din 2007, spaniolul Nicolas Almagro, numărul 14, dar şi Paul Henri Mathieu, numărul 27 ATP vor putea fi văzuţi pe viu la Bucureşti, la cea de a 13-a ediţie a Open BCR România.

Turneul va începe astăzi cu calificările şi se va încheia duminica viitoare. Calificările durează două zile. Preţul biletelor variază de la 10 lei (calificări) până la 50 de lei, atât cât vor trebui să scoată din buzunare cei care doresc să vadă finala.

Spaniolul Carlos Moya revine şi el pe zgura de la Bucureşti, după o absenţă de câţiva ani. Singurul român prezent (până în acest moment) pe tabloul principal este Victor Hănescu, finalistul din 2007 al competiţiei de la Bucureşti. De altfel, Victor este prezent şi pe afişul turneului, lovind mingea cu o rachetă în flăcări.

Premiile turneului sunt în valoare totală de 370.000 de euro, din care câştigătorul va primi 59.100 de euro şi 175 de puncte ATP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite