"Nu-mi place sa fiu stresat cand trag la poarta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doua goluri in ultimele meciuri din Cupa UEFA l-au transformat pe Marius Maldarasanu in omul decisiv pentru Rapid, mijlocasul aducand echipei lui Razvan Lucescu sase puncte. - Ai de gand sa

Doua goluri in ultimele meciuri din Cupa UEFA l-au transformat pe Marius Maldarasanu in omul decisiv pentru Rapid, mijlocasul aducand echipei lui Razvan Lucescu sase puncte.
- Ai de gand sa monopolizezi presa dand mereu goluri decisive pentru Rapid in cupele europene?
- Nici gand. Toata echipa merita felicitata si bagata in seama. Toti merita. Ca s-a intamplat ca sa dau eu golul decisiv si la Donetk, si acum, poate este mai bine pentru mine. Dar aceste rezultate ni se datoreaza tuturor.
- Te-ai certat cu colegii inainte sa dai golul?
- Deloc. Stim bine ce avem de facut fiecare. Eu dau, de obicei, din acea pozitie, si cand ma pregatesc de lovitura, nu-mi place sa fiu stresat. Stiti cum e, in acele momente toti vin sa-ti spuna unde si cum sa dai. Or, eu trebuia sa fiu concentrat.
- Sunteti ca si pe locul intai.
- Nu cred, pentru ca, la o victorie a nemtilor cu 1-0, pierdem prima pozitie, care va fi ocupata de Sahtior, din cauza coeficientului de tara superior. Dar nu mai conteaza. Totul este ca ne-am calificat.
- Mai are sanse Dinamo?
- Sigur mai au sanse. Mai ales dupa victoria aceasta cu TSKA, la care, sincer, nu ma asteptam. Dar cand sunt atatea probleme in jurul echipei, este greu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite