"Nu-mi place deloc Spania"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce anul trecut a abandonat, finlandezul Kimi Raikkonen spune că urăşte circuitul pe care va avea loc mâine după-amiază Marele Premiu de la Barcelona Până în acest moment, în

După ce anul trecut a abandonat, finlandezul Kimi Raikkonen spune că urăşte circuitul pe care va avea loc mâine după-amiază Marele Premiu de la Barcelona

Până în acest moment, în Formula 1 au avut loc trei curse, iar pilotul scuderiei Ferrari, Kimi Raikkonen, a adunat deja 19 puncte, fiind în fruntea clasamentului. Cu toate acestea, el nu se consideră favorit la câştigarea campionatului, mai ales că în acest weekend are loc MP al Spaniei, un circuit de coşmar pentru finlandez.

"Am câştigat în 2005, dar anul trecut nici măcar nu am terminat cursa. Cred că nu am făcut mai mult de nouă tururi. Sincer, nu ţin minte să fi obţinut cine ştie ce rezultate în acest Mare Premiu. Tocmai de aceea nu pot spune că se află printre favoritele mele. Sper ca în acest an să fi devenit mai puternic, şi astfel să fiu în stare să termin cursa", a spus Raikkonen.

Până una-alta, Kimi a dominat prima şedinţă de antrenamente libere de pe circuitul Cataluniei, fiind cronometrat cu timpul de 1 min. 20 sec. 649/1000. El a fost urmat de coechipierul său Felipe Massa, în timp ce pe locul trei a terminat britanicul Lewis Hamilton. MP al Spaniei va avea loc duminică, cu începere de la ora 14.55, în direct la TVR 1.

Formula 1 aduce mulţi bani

Un raport al firmei Deloitte & Touche arată faptul că o cursă de Formula 1 generează venituri de 217.000.000 de dolari. Prin comparaţie, o echipă de fotbal american generează venituri de numai 24.000.000 de dolari pe meci, în timp ce o formaţie din Anglia are venituri de opt milioane de dolari pe meci. În timpul unui sezon, Formula 1 reuşeşte să aducă venituri de patru miliarde de dolari şi este singurul sport care se poate lăuda cu astfel de performanţe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite