Noul sponsor al Rapidului îl ironizează pe Valvis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

că elveţianul a renunţat la procentele avute la Rapid SA tocmai din această cauză. "Regretăm ieşirile încărcate de subiectivism ale domnului Jean Valvis, menite să mascheze refuzul său de a

că elveţianul a renunţat la procentele avute la Rapid SA tocmai din această cauză. "Regretăm ieşirile încărcate de subiectivism ale domnului Jean Valvis, menite să mascheze refuzul său de a participa cu suma de 660.000 de euro la majorarea capitalului social al clubului. În realitate, domnul Valvis a condiţionat, în Adunarea Generală a AFC Rapid, participarea sa la majorarea capitalului social de garantarea numirii sale în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. De altfel, domnul Valvis a fost propus de către noii acţionari ai Rapid SA ca membru al CA, dar, neavând garantată funcţia de preşedinte, s-a recuzat", au precizat ceilalţi acţionari ai Rapidului într-un comunicat de presă, răspunzând astfel acuzelor lui Jean Valvis care declarase că nu a fost dorit ca membru în CA-ul "feroviarilor".
Comunicatul dat de clubul alb-vişiniu nu răspunde însă celorlalte acuze formulate de Jean Valvis, care spusese că contractul de sponsorizare cu firma ALTEX nu este în regulă, fiind făcut un favor lui Dan Ostahie, chiar dacă exista o firmă care ar fi dat mai mulţi bani. Tot Valvis a spus că firma lui Ostahie nu ar vira Rapidului 3 milioane de euro pe trei ani, ci doar 2,2 milioane. şi celelalte probleme ridicate de patronul LaDorna, precum metodele dictatoriale de conducere promovate de George Copos sau neplata datoriilor către stat şi către jucători, în schimbul achitării facturilor către firma proprie, Ana Holding, au rămas a primi răspuns într-o viitoare conferinţă de presă.
"E dificil de răspuns la ce a spus domnul Valvis. Noi suntem firmă serioasă şi nu minţim când vorbim de contractul pe care l-am făcut cu Rapid. Dăm 3 milioane de euro pe trei ani. Nu a fost făcut contractul pe favoritisme, pentru că nu aveam noi cum să influenţăm majoritatea acţionarilor", a spus unul dintre acţionarii Rapidului şi, în acelaşi timp, sponsorul principal, Dan Ostahie.
Totodată bossul de la ALTEX a ţinut să-i transmită lui Valvis un mesaj: "E ca vulpea care nu ajunge la struguri şi tocmai din cauza aia spune că-s acri".

Valvis, dezamăgit
"Sunt nişte scuze proaste. La un comunicat aşa serios ca acela făcut de mine să dea un asemenea răspuns? Din tot ce am pus eu pe tapet, domnul Copos sau domnul Ostahie se limitează la acest răspuns? Sunt profund dezamăgit. Credeţi că mă cramponam eu de o funcţie de preşedinte şi să pierd 1,3 milioane de euro?", a răspuns Jean Valvis, care urmează să revină în ţară din Grecia, sâmbătă. "Acest Rapid SA este de fapt un Copos SRL. S-a pus toată lumea de acord că trebuie un cvorum de 85% când se iau hotărâri. Dar s-a ales sponsorul şi s-au luat jucători doar după cum a vrut Copos", a spus elveţianul, care a adăugat: "Iniţial, când George era premier, mi-a propus mie funcţia de preşedinte al CA. Asta se întâmpla în februarie. Dar cum să iau aşa ceva când nu există un audit?".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite