Norocul a dus-o pe Arsenal în finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tunarii lui Arsene Wenger au rezistat 90 de minute fără să primească gol la Villareal, victoria cu 1-0 din tur asigurându-le calificarea în finala de la Paris. Pe El Madrigal, spaniolii au

Tunarii lui Arsene Wenger au rezistat 90 de minute fără să primească gol la Villareal, victoria cu 1-0 din tur asigurându-le calificarea în finala de la Paris.
Pe El Madrigal, spaniolii au încercat să revină în cărţile pentru calificarea în finala Ligii Campionilor, diferenţa după meciul tur fiind doar de un gol. Cum englezii au ales să se apere şi să lase atacul doar în grija lui Henry, ibericii au fost mai tot timpul aproape de gol, mai ales în a doua repriză. Cea mai mare ocazie s-a petrecut în minutul 65, când Forlan nu a nimerit spaţiul porţii din interiorul careului. După numai câteva minute, mexicanul Franco a reuşit să trimită balonul în plasă, dar golul nu a fost validat pentru un ofsaid clar. Toate încercările spaniolilor au culminat cu lovitura de la 11 metri acordată de "centralul" partidei chiar în ultimul minut de joc, după un fault al lui Clichy la Jose Mari. De transformare s-a ocupat coordonatorul argentinian al "Submarinului Galben", Riquelme. Acesta însă a îngheţat tribunele, luându-l la ţintă pe portarul Lehmann, a cărui intervenţie salvatoare a dus-o pe Arsenal în prima finală de Liga Campionilor din istoria clubului londonez. Goalkeeperul german a ajuns, astfel, la 744 de minute fără gol primit în cea mai puternică competiţie europeană inter-cluburi, un adevărat record în materie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite