Nordul, ameninţat de Sud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sferturile de finală ale CM de rugby ar putea aduce, în premieră, eliminarea tuturor echipelor din emisfera nordică Campionatul Mondial de rugby intră în faza eliminatorie în acest

Sferturile de finală ale CM de rugby ar putea aduce, în premieră, eliminarea tuturor echipelor din emisfera nordică

Campionatul Mondial de rugby intră în faza eliminatorie în acest weekend, iar echipele din emisfera sudică pot elimina încă din sferturile de finală formaţiile din emisfera nordică.

Dacă se va întâmpla aşa, atunci vom asista la o premieră. Australia - Anglia, Noua Zeelandă - Franţa şi Africa de Sud - Fiji sunt întâlniri în urma cărora emisfera nordică ar putea rămâne fără reprezentanţi.

De departe, cel mai interesant meci al zilei de astăzi va fi între Noua Zeelandă şi Franţa, mai ales că "all blacks" au de luat o revanşă. În urmă cu nouă ani, tot la Campionatul Mondial, dar în semifinale, francezii reuşeau o victorie surprinzătoare împotriva neozeelandezilor, scor 43-31.

De atunci însă, Noua Zeelandă a câştigat ultimele şapte întâlniri contra francezilor, iar în ultimele cinci întâlniri, "all blacks" au marcat 218 puncte, în timp ce adversarii lor au reuşit doar 41 de puncte.


Programul sferturilor

Astăzi

Australia - Anglia, ora 16.00 (TVR 2), Noua Zeelandă - Franţa, ora 22.00 (TVR 2)

Mâine

Africa de Sud - Fiji, ora 15.00 (TVR 2)

Argentina - Scoţia, ora 22.00 (TVR 2)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite