Nigeria forţează calificarea în "sferturile" Cupei Africii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nigeria - Zimbabwe. "Vulturii" nigerieni au nevoie de o victorie în această partidă pentru a se califica în sferturile Cupei Africii pe Naţiuni. Misiunea nigerienilor nu este prea dificilă,

Nigeria - Zimbabwe. "Vulturii" nigerieni au nevoie de o victorie în această partidă pentru a se califica în sferturile Cupei Africii pe Naţiuni. Misiunea nigerienilor nu este prea dificilă, având în vedere că Zimbabwe este o selecţionată modestă, fără prea mari pretenţii la această competiţie.
Borussia Moenchengladbach - Bayern Munchen. Bayern este lider detaşat în Bundesliga, având un parcurs de invidiat. Nici Borussia nu stă prea rău, fiind clasată pe locul şapte, iar pe teren propriu este o echipă destul de solidă. Astfel, sunt toate şansele ca partida să se termine la egalitate.
Roda - Alkmaar. AZ Alkmaar se află în luptă aprigă cu Feyenoord pentru poziţia a doua din prima ligă olandeză, fiind la doar trei puncte în spatele liderului PSV. De asemenea, formaţia antrenată de Luis van Gaal a demonstrat că este o echipă solidă, având prima şansă în faţa lui Roda, echipă fără prea mari pretenţii, ocupantă a locului 11.
Germinal Beerschot - Anderlecht. După remiza de pe teren propriu în faţa lui Cercle Brugge, Anderlecht este obligată să câştige pe terenul modestei Germinal. Formaţia din Bruxelles nu are voie să facă vreun pas greşit, deoarece se află într-o luptă strânsă pentru titlu cu rivalele Standard şi FC Bruges.
Pacos Ferreira - Boavista. Formaţia gazdă este clasată pe locul 12 în prima ligă portugheză, în timp ce Boavista este pe şapte. Chiar dacă Pacos Ferreira nu străluceşte în partidele jucate acasă, nici Boavista nu se descurcă prea bine în deplasare, câştigând doar un meci din nouă, astfel că meciul ar putea să se încheie fie cu victoria gazdelor, fie cu o remiză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite