Nicolae Marodin: "Nu suntem hoţi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetul de Analiză-Evaluare a propus Biroului Executiv al CCA oprirea de la delegări în Divizia A timp de minimum şapte etape pentru centralul partidei FC Naţional - Steaua, Alexandru Deaconu,

Comitetul de Analiză-Evaluare a propus Biroului Executiv al CCA oprirea de la delegări în Divizia A timp de minimum şapte etape pentru centralul partidei FC Naţional - Steaua, Alexandru Deaconu, şi de minimum trei etape pentru arbitrul de margine Nicolae Marodin. "Nu am furat nimic. Au fost greşeli umane", se apară tuşierul Marodin.
CCA a luat imediat măsuri drastice în ceea ce-i priveşte pe cei doi arbitri, Alexandru Deaconu şi Nicolae Marodin, care au viciat rezultatul partidei dintre FC Naţional şi Steaua. În urma studierii fazelor, Comitetul de Analiză - Evaluare al CCA a propus Biroului Executiv reţinerea de la delegări pe o perioadă nedeterminată (minim şapte etape) pentru Alexandru Deaconu, şi minim trei etape a asistentului Nicolae Marodin, ambii la nivelul primului eşalon. În această perioadă, cei doi nu mai pot arbitra decât în Divizia C şi la nivelul juniorilor. Dincolo de pedepsele dictate de CCA, cei doi au fost extrem de deranjaţi de afirmaţiile conducătorilor stelişti, care sugerau că arbitrii au primit bani ca să fure formaţia din Ghencea. "Este foarte grav ce se întâmplă. Din câte ştiu eu, cei de la Steaua s-au referit doar la Deaconu. Dacă fac referire şi la mine, atunci voi apela la instanţele de judecată. Nu suntem hoţi sau bandiţi. Au fost doar greşeli umane", a precizat, pentru Adevărul, Nicolae Marodin. Centralul Alexandru Deaconu nu s-a aflat în ţară în ultimele zile, dar a ţinut să contraatace. "Nu este vorba aici de arbitraj, ci de comportament şi atitudine. Dumneavoastră vi se pare normal ce au făcut cei de la Steaua?", se întreabă Deaconu.
"Cam mult pentru un corner şi un ofsaid"
Asistentul Nicolae Marodin este de părere că decizia Comitetului de Analiză şi Evaluare este prea drastică pentru ce s-a întâmplat pe teren. "Nu încerc să mă dezvinovăţesc, dar pentru un corner şi un ofsaid la limită cred că e cam dură decizia", a precizat tuşierul. Celălalt arbitru de margine al întâlnirii, Adrian Vidan, a scăpat cu o mustrare, recomandându-i-se doar asumarea responsabilităţii într-o mai mare măsură, pentru ca arbitrul de centru să poată lua decizia potrivită.

Ce li se reproşează
Alexandru Deaconu
Ă neacordarea a două penaltiuri în favoarea Stelei
Ă nu l-a eliminat pe stelistul Mirel Rădoi
Ă nu l-a eliminat pe jucătorul "bancar" Cristian SăpunaruNicolae Marodin
Ă a semnalizat eronat un ofsaid la un atac direct pe poartă al lui Opriţa
Ă nu a acordat o lovitură de colţ Stelei în minutul 82

"Din câte ştiu eu, cei de la Steaua l-au atacat mai mult pe Deaconu. Dacă au făcut referire şi la mine, atunci voi apela instanţele de judecată"
Nicolae Marodin

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite