Nicolae Dică, piesa de rezistenţă a lui Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua va juca diseară în Polonia cu Zaglebie Lubin, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. "Regele", fără Boştină, lăsat acasă, mizează pe inspiraţia decarului său şi nu se

Steaua va juca diseară în Polonia cu Zaglebie Lubin, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. "Regele", fără Boştină, lăsat acasă, mizează pe inspiraţia decarului său şi nu se teme de un eşec

Chiar dacă apele nu sunt tocmai liniştite în Ghencea, iar Hagi se confruntă cu indisponibilităţi în lot, steliştii sunt optimişti înaintea meciului cu Zaglebie Lubin (programat diseară, 21.45, Prima TV).

Hagi este convins că echipa sa porneşte favorită în faţa campioanei Poloniei în această dublă manşă. "Zaglebie Lubin e o echipă foarte bună, s-a întărit bine în această vară, este foarte organizată şi are doi-trei jucători care pot face diferenţa. Totuşi, Steaua are prima şansă, doar e Steaua", a spus, duminică, Hagi pentru postul Telesport.

Managerul sportiv Adrian Ilie este de părere că Steaua poate câştiga în Polonia: "Emoţii nu am. Ne aşteaptă un meci greu. Noi ne respectăm adversarul, însă mergem acolo ca să câştigăm. Ne aşteptăm la o luptă, dar echipa noastră este mult mai valoroasă şi sper să tranşăm acest prim meci în favoarea noastră".
Polonezii nu se tem însă de Steaua, iar atacantul Piotr Wlodarczyk i-a avertizat pe români: "Suntem pregătiţi. Cu siguranţă nu va fi o partidă uşoară.

Steaua este o echipă puternică, dar ne vom vinde scump pielea. Avem şanse mari contra românilor". Tehnicianul Czeslaw Michniewicz nu crede că brigada de arbitri din Turcia va favoriza Steaua. Interesant este că Hagi a câştigat patru din cinci meciuri în care l-a avut arbitru pe Selcuk Dereli, cel care va conduce şi partida din această seară.

Boştină are ofertă din Olanda

"Regele" a luat în Polonia 20 de jucători, lăsându-i acasă pe Victoraş Iacob, Vali Badea, Ghionea, Emeghara şi Cristocea, toţi accidentaţi, dar şi pe Boştină. Jucătorul care ocupa în schema tactică a lui Hagi rolul de coordonator de joc este ca şi plecat de la Steaua, mijlocaşul primind deja o ofertă din Olanda. La baza plecării lui Boştină stă patronul Becali, care nu îl mai doreşte pe fotbalist în Ghencea.

Titularizarea lui Gabi în meciul cu Ceahlăul a fost motivul pentru care latifundiarul a părăsit stadionul după 12 minute de joc. La presiunea finanţatorului, Hagi s-a conformat, pretinzând însă că ştia de mai mult timp de planurile jucătorului. "Am vorbit cu el, ştiam că vrea să plece şi nu m-am opus", a precizat "Regele". Realitatea este că Hagi l-a folosit titular pe Boştină în toate partidele de pregătire, atribuindu-i chiar rolul de coordonator "Patronul e mare, eu sunt mic, şi de aceea mai las de la mine", a încercat, tardiv însă, de mai multe ori "Regele" de a-şi apăra onoarea.

Altfel, Becali a mai dat de o belea. UEFA a anunţat că interzice difuzarea muzicii religioase pe stadioane. Astfel, Gigi nu-şi va mai putea pune planul în practică, după ce spusese că pe Ghencea nu se va mai asculta muzică cântată de homosexuali, aluzie la Queen, ci în special muzică religioasă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite