Nico a revenit în Giuleşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul a semnat aseară un contract pe un an cu Rapid. Clubul de lângă Grant va avea prima opţiune pentru cumpărarea fotbalistului Preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, a declarat

Atacantul a semnat aseară un contract pe un an cu Rapid. Clubul de lângă Grant va avea prima opţiune pentru cumpărarea fotbalistului

Preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, a declarat ieri că Rapid a ajuns la un acord cu clubul francez Auxerre, pentru împrumutul lui Daniel Niculae pentru o perioadă de un an, acesta urmând să figureze şi pe lista UEFA.

"Ne-am înţeles cu francezii, iar acum trebuie să ne mai înţelegem doar cu jucătorul", a declarat Constantin Zotta, care a fost completat şi de directorul tehnic, Grigore Sichitiu. "El va veni sub formă de împrumut pe o perioadă de un an. Nu mai avem timp, nu mai putem aştepta, deoarece până sâmbătă trebuie să completăm lista cu jucătorii pentru UEFA", a afirmat Sichitiu.

Din vară, după ce expiră împrumutul, Rapid va avea prima opţiune la cumpărarea fotbalistului. În ceea ce priveşte salariul, se pare că "alb-vişiniii" îi vor da lui Nico 300.000 de euro pe an, în timp ce francezii vor suporta restul din salariul jucătorului, 500.000 de euro.

Niculae a mai evoluat la Rapid în perioada 2000-2006, cu o pauză de un an în sezonul 2001-2002, când a evoluat la echipa de Liga a II-a, Electromagnetica.

Pentru Rapid, Niculae a evoluat în 107 partide şi a reuşit să marcheze 33 de goluri. El a fost transferat la Auxerre în 2006, pentru suma de 3,3 milioane de euro. Nu s‑a acomodat deloc în Franţa, declarând în dese rânduri că s‑ar întoarce în campionatul românesc, dar numai la Rapid.

În această perioadă, şi Dinamo a fost interesată de serviciile atacantului, însă acesta a refuzat categoric un împrumut în Ştefan cel Mare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite