Nervosul Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul din Ghencea a avut mai multe ieşiri necontrolate pe parcursul partidei, tehnicianul Ionuţ Popa şi jucătorul Silvăşan fiind principalele victime Jocul mai puţin reuşit al

Antrenorul din Ghencea a avut mai multe ieşiri necontrolate pe parcursul partidei, tehnicianul Ionuţ Popa şi jucătorul Silvăşan fiind principalele victime

Jocul mai puţin reuşit al echipei sale l-a făcut pe antrenorul Stelei, Gheorghe Hagi, să aibă mai multe accese de furie pe parcursul partidei de sâmbătă seară împotriva celor de la Poli Iaşi.

După indicaţiile uşor răstite date jucătorilor săi în timpul desfăşurării meciului, "Regele" s-a războit şi cu doi componenţi din tabăra adversă. Totul s-a produs odată cu golul victoriei steliste adus de Erci Bicfalvi. În faza premergătoare golului, atacantul ieşenilor, Cristian Silvăşan a căzut la jumătatea terenului la un contact cu unul dintre stelişti.

Moment în care Hagi a venit la marginea terenului şi i-a cerut vârfului ieşean să nu mai simuleze şi să se ridice cât mai repede. Jocul nu a fost oprit şi imediat Bicfalvi a reuşit să înscrie cu un şut magistral de la 25 de metri. După gol, antrenorul ieşenilor, Ionuţ Popa, a protestat de pe marginea terenului că jocul nu a fost oprit.

Protestele lui Popa l-au întărâtat peste măsură pe tehnicianul stelist, care a ţipat la antrenorul celor de la Poli Iaşi, pentru ca ulterior să intre pe teren pentru a-i reproşa lui Silvăşan că a încercat să oprească intenţionat jocul. La final, lucrurile s-au mai liniştit, cei doi tehnicieni despărţindu-se în relaţii foarte bune, după conferinţa de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite