Neputincioşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii nu au remizat cu Gloria Buzău şi au contestat la final arbitrajul Elevii lui Cristiano Bergodi au ratat ocazia de a trece pe primul loc al clasamentului Ligii 1 măcar pentru

Giuleştenii nu au remizat cu Gloria Buzău şi au contestat la final arbitrajul

Elevii lui Cristiano Bergodi au ratat ocazia de a trece pe primul loc al clasamentului Ligii 1 măcar pentru câteva ore, terminând la egalitate cu Gloria Buzău, scor 0-0, după un meci tensionat.

Probabil obsiţi după meciul de joi din Cupa UEFA, cu Nurnberg, rapidiştii au început promiţător partida de ieri cu Gloria Buzău, dar s-au stins odată cu trecerea timpului. Bergodi a forţat trimiţându-i în teren pe Boya şi Cesinha, fără efect pe tabela de marcaj.

În prelungirile partidei, giuleştenii au solicitat o lovitură de pedeapsă în urma unui duel între Mazilu şi Dino Eze, dar arbitrul Marius Martiş a lăsat jocul să continue. După meci, Cristiano Bergodi a alergat după arbitru pentru a-i reproşa decizia. La joc a asistat şi Lothar Kurbjweit, reprezentant al adversarului Rapidului în turul I al Cupei UEFA, FC Nurnberg.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite