Nebunie de 45 de minute în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a câştigat aseară cu 4-2 jocul cu Oţelul disputat acasă, toate golurile fiind marcate în prima repriză Meciurile dintre Rapid şi Oţelul au fost întotdeauna spectaculoase,

Rapid a câştigat aseară cu 4-2 jocul cu Oţelul disputat acasă, toate golurile fiind marcate în prima repriză

Meciurile dintre Rapid şi Oţelul au fost întotdeauna spectaculoase, indiferent de locul în care s-au disputat. Astfel că nici jocul de ieri seară nu a făcut excepţie, de această dată jocul lamentabil al fundaşilor celor două echipe ducând spre o partidă de infarct.

Era abia minutul trei când Mazilu a deschis scorul după o excelentă lovitură de cap, iar suporterii "alb-vişiniilor" se aşteptau la un scor fluviu în favoarea gazdelor.

Dar, în minutul 21, Oţelul a primit un penalty după un fault al lui Grigorie la Gado, iar Jula a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. În minutul 34, avea să se petreacă însă cea mai haioasă fază a meciului, portarul gălăţenilor, Kouha, fiind eliminat.

Fanii giuleşteni au fost foarte nervoşi

Acesta a ieşit cu mingea la picior, dar a fost deposedat de Mazilu, mingea a ajuns la Grigorie, iar lobul fostului dinamovist l-a obligat pe portar să pună mâna pe minge mult în afara careului. Din lovitura liberă care a urmat, Maftei a reuşit să înscrie şi a dus gazdele în avantaj.

Cinci minute mai târziu însă, Szekely a reuşit iar să egaleze după un şut superb de la 20 metri. În tribună, fanii Rapidului erau foarte nervoşi. Prelungirile primei reprize au fost cu adevărat electrizante, elevii lui Bergodi reuşind să înscrie de două ori în numai două minute. Întâi, Burdujan a înscris cu un şut din centrul careului, iar apoi Dică a marcat din penalty, lovitură acordată în urma unui fault al lui Semeghin asupra lui Mazilu.

Cea de-a doua repriză a fost mai liniştită, sigurul lucru care merită consemnat fiind debutul lui Herea, dar şi al portarului Andrade.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite