Neagu, cea mai bună tânără jucătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interul Oltchimului şi al echipei naţionale a României, Cristina Neagu (21 de ani), a primit ieri premiul „The best Rookie of the Year” (cel mai bun tânăr jucător al anului), acordat pentru prima dată în istorie de Federaţia Internaţională de Handbal.

Această prestigioasă distincţie va fi acordată anual, începând cu 2010, sportivii recompensaţi fiind aleşi de către un juriu format din specialişti din cadrul forului internaţional de profil.

„Nu ştiam că am primit acest premiu, este ceva special pentru mine, mai ales la vârsta mea. Mă bucură mult, sunt fericită şi, cum spunem noi românii, la mai mare! Premiile nu sunt atât de importante pentru mine, dar acesta mă onorează! Ar fi extraordinar dacă am avea cel mai frumos premiu la finalul săptămânii, după meciul retur cu Viborg, din finala Ligii Campionilor", a declarat Neagu la auzul veştii. În 2009, Cristina Neagu a fost aleasă şi cea mai bună jucătoare din România, titlu acordat de FRH.

„Nu trebuie neapărat să începem foarte tare meciul. Degeaba ai 7-0 în minutul 10, dacă apoi rezultatul e nefavorabil la finalul partidei. Diferenţa este foarte mare după prima manşă, dar atâta timp cât există şanse, noi ne vom agăţa de ele", a mai punctat Cristina referitor la marele meci de sâmbătă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite