"Ne-am inteles cu Dinu Gheorghe pentru transferul lui Arman Karamian"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoichita a efectuat primul antrenament cu fotbalistii de la Otelul Galati sambata, dupa care a plecat cu echipa intr-un stagiu de pregatire la Predeal. "Stoichita va semna cel mai probabil

Mihai Stoichita a efectuat primul antrenament cu fotbalistii de la Otelul Galati sambata, dupa care a plecat cu echipa intr-un stagiu de pregatire la Predeal. "Stoichita va semna cel mai probabil pentru un an si jumatate, desi eu imi doresc sa-l conving sa semneze pentru cel putin doi ani", afirma acum doua zile presedintele gruparii galatene.
- Domnule Stoichita, pe ce perioada ati semnat cu Otelul?
- Inca nu am semnat nimic. E un precontract. Voi semna un contract cand voi ajunge la Galati. In ceea ce priveste salariul, e confidential. Am vazut ca s-a vehiculat suma de 150.000 de euro, insa este o fabulatie. M-as bucura sa fie asa pentru ca ar insemna ca sunt un antrenor foarte bine platit. Referitor la bugetul pentru achizitii, nu pot sa spun decat ca este mare. De altfel, acesta a fost unul dintre punctele la care am tinut foarte mult atunci cand am negociat venirea mea la Otelul Galati.
- Care este obiectivul pentru acest retur?
- Nu am nici un obiectiv in afara de a mentine echipa in Divizia A. Despre obiectivul pentru anul viitor vom discuta mai tarziu pentru ca depinde mult de achizitiile care se vor face.
- Cati jucatori intentionati sa cumparati?
- Eu am solicitat jucatori pentru fiecare zona, aparare, mijloc si atac. Deocamdata, m-am intalnit cu domnul Dinu Gheorghe si ne-am inteles asupra tranferului lui Arman Karamian. Acum, trebuie sa se inteleaga cluburile, dupa care Karamian va trebui sa se inteleaga cu Otelul.
- Cum ati gasit echipa?
- In parametri normali. Cred ca este prea devreme sa ma pronunt. Tot ce stiu este ca aici am gasit fotbalisti care mananca fotbalul pe paine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite