Nationala a plecat in Olanda fara Mirel Radoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelistii din lotul echipei nationale se imputineaza vazand cu ochii. Dupa ce Florentin Dumitru a fost inlocuit de Gigel Bucur, din cauza unei accidentari survenite marti seara, si fundasul Mirel

Stelistii din lotul echipei nationale se imputineaza vazand cu ochii. Dupa ce Florentin Dumitru a fost inlocuit de Gigel Bucur, din cauza unei accidentari survenite marti seara, si fundasul Mirel Radoi a fost lasat acasa. Capitanul Stelei a acuzat dureri la genunchiul piciorului drept, afectiune care s-a acutizat dupa ultima partida de campionat cu FC Brasov. "Radoi sufera de tendinopatie si nu face parte din delegatie. Nu a mai fost chemat nici un alt jucator, mergem cu un lot de 21 de jucatori. Daca va fi nevoie, va mai fi convocat un fundas pentru meciul cu Armenia", a declarat ofiterul de presa al FRF, Paul Zaharia. "Tricolorii" au plecat ieri catre Olanda la ora 16 cu o cursa de pe Aeroportul "Henry Coanda". Fotbalistii s-au dovedit mai tacuti decat pestii, nedorind sa mai dea declaratii presei. Daca la prima vedere mutenia "tricolorilor" putea fi pusa pe seama unei concentrari extreme, de fapt ea a fost cauzata de capriciile selectionerului Piturca, cel care le-a interzis jucatorilor sai sa dea declaratii pe aeroport. Mutu, Chivu si Contra s-au indreptat primii spre punctele de control, urmati de ceilalti. Doar Flavius Stoican si Pompiliu Stoica au trecut pe la chioscurile de ziare pentru a-si cumpara reviste care sa le faca drumul mai placut. La intrare, jucatorii au primit de la ziaristi portocale inscriptionate cu numele celor mai reprezentativi jucatori olandezi cu indemnul de a le stoarce inainte de partida. La cateva minute dupa lotul echipei nationale, a sosit si presedintele LPF, Dumitru Dragomir. "M-am tuns, am facut baie, sunt gata pentru un meci mare. Eu sunt optimist ca intotdeauna. M-au combatut ei cand le-am spus ca scot un punct din doua meciuri, dar eu le-as da si prima daca dovedesc ca nu am avut dreptate", a spus Dragomir, care a comentat si declaratia administratorului delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, care a spus ca Piturca face convocarile dupa interese. "Uita lumea de Dinu si vrea si el sa mai iasa in fata", a comentat Dragomir.

Avionul, tinut in loc pentru ca Piturca si-a uitat pasaportul
Avionul charter care i-a transportat pe componentii selectionatelor de tineret si seniori in Olanda a decolat cu o intarziere de 10 minute deoarece selectionerul Victor Piturca si-a uitat pasaportul. Ajuns la aeroport la ora 15.15, selectionerul a realizat ca nu are pasaportul in momentul in care a trebuit sa-l prezinte autoritatilor vamale. Piturca si-a sunat un prieten care a ajuns la aeroport abia cu noua minute inainte de ora 16.00, cand era programata decolarea avionului. Pasaportul a fost luat din fata aeroportului de unul dintre masorii echipei nationale, care l-a transmis selectionerului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite