Naţionala feminină a făcut spectacol în faţa Italiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala feminină a României a surclasat reprezentativa similară a Italiei, cu scorul de 48-15 (19-10), în primul meci din turneul preliminar de calificare la Campionatul Mondial de handbal

Naţionala feminină a României a surclasat reprezentativa similară a Italiei, cu scorul de 48-15 (19-10), în primul meci din turneul preliminar de calificare la Campionatul Mondial de handbal feminin din 2007, găzduit de Sala Sporturilor "Traian" din Rm. Vâlcea.
Cum era de aşteptat, româncele nu au avut nicio emoţie, într-un meci pe care l-au dominat încă din primele minute. De altfel, era şi greu pentru fetele lui Gheorghe Tadici să întâmpine probleme în disputa cu nişte jucătoare pe care cu greu le puteai numi handbaliste. Cu un pivot care se apropia lejer de suta de kilograme şi cu alte câteva titulare ce nu aveau mai mult de 1,60 metri, italiencele s-au transformat în simple partenere de antrenament pentru Ardean şi compania. O victorie lejeră cu 48-15, la capătul unui joc în care peninsularele au acuzat o stare avansată de oboseală. Punctele formaţiei noastre au fost reuşite de Ramona Maier Farcău (10 goluri), Valentina Elisei Ardean, Oana Manea, Cristina Vărzaru, Cristina Neagu (câte 5), Roxana Gheorghe, Adriana Nechita, Ionela Gâlcă (câte 4), Valeria Beşe Motogna (3), Mihaela Tivadar (2), şi Raluca Ivan (1). Aseară, România a întâlnit reprezentativa Azerbaidjanului, în care Gheorghe Tadici şi-a propus mai mult decât victoria: "Pe lângă îndeplinirea obiectivului principal, clasarea pe primul loc, trebuie să facem şi spectacol, în aşa fel încât să mulţumim publicul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite