Naţionala de caiac-canoe, cantonament în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o echipă de 14 sportivi, considerată a fi una dintre favorite la câştigarea titlului olimpic, naţionala de caiac‑canoe a României se află, pentru 15 zile, în localitatea Tui, din

Cu o echipă de 14 sportivi, considerată a fi una dintre favorite la câştigarea titlului olimpic, naţionala de caiac‑canoe a României se află, pentru 15 zile, în localitatea Tui, din Pontevedra, Galicia.

La sosirea în oraş, românii au fost întâmpinaţi de primar, Antonio Feliciano Fernandez Rocha, şi de consilierul pe probleme de cultură şi sport, Jose Prada Alvarez.

Sportivii au fost cazaţi la centrul Federaţiei de caiac-canoe din localitate, iar antrenamentele se desfăşoară pe râul Mino. Antrenorii Dumitru Popescu şi Vasile Măstăcan s-au declarat foarte mulţumiţi de condiţiile de pregătire din Tui, unde se va alege echipa care va reprezenta România la concursul din Polonia, în perioada 15-18 iunie 2008, miza fiind calificarea la Jocurile Olimpice de la Beijing. Publicaţiile locale titrează: "Elita europeană de caiac-canoe alege oraşul Tui pentru a se antrena".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite