Năstase: "Vreau să stau acasă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

în afara acestei funcţii, el nu mai participă decât la turneele de Grand Slam. "Nu mai joc mult, doar la turnee de Grand Slam şi în turnee demonstrative. În total, petrec două luni pe an

în afara acestei funcţii, el nu mai participă decât la turneele de Grand Slam. "Nu mai joc mult, doar la turnee de Grand Slam şi în turnee demonstrative. În total, petrec două luni pe an jucând tenis şi mergând în vacanţe. În rest, sunt în Bucureşti", a spus fostul jucător pentru o revistă germană de specialitate, este articolul care a apărut în "Business day".
Chiar dacă ieri a împlinit vârsta de 60 de ani, Ilie Năstase a fost sărbătorit cu o lună în urmă, în timpul turneului de la Roland Garros. Printre celebrităţile invitate la petrecere s-au aflat şi foştii sportivi Virginia Ruzici, Guillermo Villas sau Mansour Bahrami. "Acum nu îmi doresc decât să stau pe acasă. Am făcut o petrecere în timpul Roland Garros-ului, pe Champs-Elysees, iar acum am petrecut în familie. Cum mă simt? Ca ieri. Dar să vedem cât o dura", ne-a spus, ieri, Ilie Năstase.

Carte de vizită
Data naşterii: 19 iulie 1946, Bucureşti
Primul lider al circuitului ATP: 23.08.1973
52 de titluri câştigate la simplu
45 de titluri câştigate la dublu
Campion la US Open (1972) şi Roland Garros (1973)
Finalist la Wimblendon (1972, 1976) şi la Roland Garros (1971)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite